Pavol Tomčík Šport

Kulturista Maliňák v skvelej forme: Tatranský pohár je jeho!

39-ročný kulturista klubu VTJ Technika Liptovský Mikuláš Ľuboš Maliňák opäť potvrdil, že ešte nepatrí do "starého železa". Účasť na 34. ročníku medzinárodného Tatranského pohára v Poprade mu podobne, ako vlani vyniesla prvenstvo.

Ilustračný obrázok k článku Kulturista Maliňák v skvelej forme: Tatranský pohár je jeho!
Zdroj: Dnes24.sk

Majster sveta v klasickej kulturistike z roku 2012 z bulharskej Sofie sa v Poprade predstavil vo svojej disciplíne nad 178 centimetrov a bez problémov zvíťazil pred druhým Kristiánom Farkasom z Moldavy nad Bodvou a tretím oddielovým kolegom Leventem Tarkányim.

Zverenec trénera Ľubomíra Hečka sa týmto výsledkom zároveň nominoval na decembrové majstrovstvá sveta do Španielska, kde sa pokúsi vylepšiť vlaňajšie štvrté miesto z Rakúska.

Ľuboš Maliňák pre mikulas24.sk: „V prvom rade som rád, že som opäť zvíťazil, bolo to už po šiestykrát, vďaka čomu patrím medzi rekordérov tohto podujatia. Majstrovstvá sveta sú až o šesť týždňov, nebolo preto jednoduché načasovať formu a zároveň splniť hmotnostný limit. Bolo to trápenie a teší ma, že sa mi to podarilo. Až deň pred pretekom som sa rozhodol, že budem štartovať.“

Foto: facebook

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM