Tomáš Batiz Šport

Hokejbalový turnaj fanklubov na Liptove: Otváracieho ceremoniálu sa zúčastní aj legenda slovenského hokeja

Zimný štadión v Liptovskom Mikuláši bude dejiskom 11. ročníka Hokejbalového turnaja fanklubov. Naše mesto budú reprezentovať Fans MHK 32 Partizáni.

Ilustračný obrázok k článku Hokejbalový turnaj fanklubov na Liptove: Otváracieho ceremoniálu sa zúčastní aj legenda slovenského hokeja
Zdroj: TASR

Po skončení hokejovej sezóny bude tento víkend zimný štadión opäť naplno žiť športom, konkrétne hokejbalovým turnajom, v rámci ktorého na Liptov zavítajú fankluby z celého Slovenska. “Myšlienka takého turnaja sa na Liptove uskutoční po prvýkrát. Organizácia koluje po Slovenských mestách. Turnaj sa predovšetkým konal v Nitre, Bratislave, Piešťanoch, Martine,” píše sa na oficiálnej stránke hokejového klubu MHK32 Liptovský Mikuláš.

Účasť na turnaji potvrdila Skalica, Košice, Zvolen Martin, Nitra, Spišská Nová Ves, Žilina, Poprad, Piešťany a domáci výber Liptovského Mikuláša.

Organizáciu, v poradí už 11-teho ročníka, zabezpečujú hráči hokejbalového tímu Fans MHK32 Partizáni, ktorí turnaj pripravujú svojpomocne. “Som nesmierne rád, že sa nám podarilo pritiahnuť toto podujatie k nám do Liptovského Mikuláša. Tešíme sa, aj keď organizácia si vyžaduje veľa síl. Všetko robíme počas nášho voľného času z vlastných radov,” povedal Tomáš Šury, predseda tímu z Liptova.

Hokejbalový turnaj začína už v piatok 10. júna úvodnými zápasmi v skupinách. Otvárací ceremoniál naplánovali organizátori na 15:30 aj so vznácmym hosťom. “Na otvorenie turnaja prisľúbil účasť aj riaditeľ PRO hokeja, Richard Lintner,” informuje Tomáš Paprčka, člen Fans MHK 32 Partizáni.

Domáci výber Liptovského Mikuláša odohrá prvé zápasy v skupinách v piatok 10. júna o 11:20 a o 15:50.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM