Soňa Vanovčanová Krimi

Nehoda, pri ktorej vyhasol mladý život (†16): Policajti vysvetľujú, čo sa v Bytči stalo

Stret s kamiónom mladý cyklista aj napriek nasadeniu záchranárov neprežil. Polícia informovala o ďalších skutočnostiach.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda, pri ktorej vyhasol mladý život (†16): Policajti vysvetľujú, čo sa v Bytči stalo
Zdroj: KR PZ v Žiline

Ako sme vás už informovali, vo štvrtok (28.9) v ranných hodinách na ceste druhej triedy v Bytči k tragickej dopravnej nehode.

Ako uviedol Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline: „43-ročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo Volvo v smere od kruhového objazdu na mestskú časť Bytče – Hliník nad Váhom. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo za kruhovým objazdom k stretu vozidla s cyklistom.“

,,Ihneď po dopravnej nehode boli na mieste policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Bytča, ktorí až do príchodu záchranárov oživovali 16 ročného cyklistu. Ten aj napriek snahe policajtov a záchranárov, žiaľ, zraneniam na mieste podľahol. U 43 ročného vodiča alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U cyklistu bude vykonaná pitva," dodal Moravčík s tým, že hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 200 eur.

Ako dodal policajný hovorca, ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM