Zuzana Gadušová Futbal

Na žilinskom štadióne sa udiali personálne zmeny: Toto je nový hovorca MŠK

Žilinským Šošonom robil donedávna hovorcu R. Grešo. Po ôsmich rokoch však došlo k personálnej zmene. MŠK Žilina má nového hovorcu. Na svoju prácu sa podľa vlastných slov veľmi teší.

Ilustračný obrázok k článku Na žilinskom štadióne sa udiali personálne zmeny: Toto je nový hovorca MŠK
Zdroj: Dnes24.sk

Na štadióne pod Dubňom privítalo na začiatku septembra vedenie tímu nového tlačového hovorcu. Pána Romana Greša zastúpi nový hovorca, ktorým sa stal Juraj Vitko.

„Vedenie MŠK Žilina sa spolu s Romanom Grešom vzájomne dohodli na ukončení spolupráce po 8 rokoch pôsobenia na poste PR manažéra MŠK Žilina. Ďakujeme pánovi Grešovi za odvedenú prácu a prajeme mu všetko dobre v osobnom, aj pracovnom živote,“ vyjadril sa nový hovorca Juraj Vitko.

Bývalého hovorcu R. Greša už v pracovnej pozícií na štadióne verejnosť neuvidí „Pán Grešo nepokračuje na inej pozícií v klube,“ dodal Juraj Vitko. Na svoju novú prácu sa nový hovorca teší*** „Veľmi sa teším na prácu v MŠK Žilina, je to pre mňa výzva. Máme veľa cieľov pred sebou a spravíme všetko pre to, aby sme ich spoločne naplnili.Od prvého dňa som sa so všetkým oboznamoval a postupne začal preberať všetkú agendu po mojom predchodcovi,​"*** skonštatoval Juraj Vitko.

Foto: zdroj MG

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM