Soňa Vanovčanová Rôzne

Na ktorej žilinskej ulici stretneme najviac psíčkarov? Pozrite si rebríček

Žilinčania momentálne chovajú viac ako 4 000 psích miláčikov. Na ktorých miestach však môžeme stretnúť najviac psíčkarov? Pozrite si zoznam ulíc, kde je zaregistrovaných najviac štvornohých kamarátov.

Ilustračný obrázok k článku Na ktorej žilinskej ulici stretneme najviac psíčkarov? Pozrite si rebríček
Zdroj: TASR

Štvornohí miláčikovia robia spoločnosť nejednému Žilinčanovi. V meste žijú stovky psíkov, bez ktorých si nevedia mnohí obyvatelia predstaviť život. Tí ich chovajú nielen na stráženie, ale aj pre radosť, či ako verných spoločníkov.

Ako sme vás nedávno informovali, v žilinských domácnostiach je najviac krížencov, a to celkom 1046. Po ľudovo nazvaných orieškoch nasledujú yorkshirské teriéry a ďalším najobľúbenejším plemenom Žilinčanov je nemecký ovčiak.

Teraz sme sa pozreli na to, na ktorých uliciach v meste je zaregistrovaných najviac chlpáčov. Podľa informácií zo špecializovaného portálu egov.zilina.sk by sa malo ozývať najviac brechotu z ulice Gaštanová. Na tej je zaregistrovaných celkom 61 psov. Druhé miesto v počte evidovaných chlpáčov patrí ulici Dolná Trnovská, kde ich býva 58. O tretie miesto sa delia ulice Borová a Jaseňová, kde na každej z nich počítame 47 psíkov. sa delí mestská časť Zádubnie a Gaštanová ulica. Tretí najvyšší počet psov má ulica Jaseňová.

Pozrite si ulice s desiatimi najvyššími počtami zaregistrovaných psov v Žiline.

Ulica Počet zaevidovaných psov
Gaštanová 61
Dolná Trnovská 58
Borová, Jaseňová 47
Horná Trnovská 41
Bytčianska, J. Závodského 39
Bajzova, Petzvalova 37
Zádubnie, Mateja Bela 35
Riečna 34
Trnavská, Veľká Okružná, Na Záchrastí, Jabloňová 33

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM