Igor Petrík Samospráva

Mesto vraj likviduje CVČ Žilina: Sú to klamstvá, argumentuje radnica!

V posledných dňoch sa po Žiline šíri anonymná výzva, ktorá hlása, že mesto likviduje Centrum voľného času Žilina. Radnica tvrdí, že urobí všetko pre ďalšiu úspešnú činnosť centra.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vraj likviduje CVČ Žilina: Sú to klamstvá, argumentuje radnica!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Žilina vehementne odmieta reči o likvidácii Centra voľného času Žilina, ktoré sa šíria v písomnej podobe neznámou osobou.

„V týchto dňoch sa po Žiline šíri nikým nepodpísaná anonymná výzva s názvom „Spoločnými silami k záchrane Centra voľného času tak, ako ho poznáme.“ Materiál obsahuje a šíri rôzne klamstvá, polopravdy a nepodložené fabulácie. Mesto Žilina popiera, že likviduje centrum voľného času," povedal hovorca mesta Pavol Čorba.

„Je pravda, že finančná situácia mesta je komplikovanejšia, pretože súčasné vedenie mesta má v pláne pustiť sa do veľkých investičných projektov. Táto skutočnosť však nezmarí ambície mesta pracovať s našou mládežou. Krúžky a činnosť centra v žiadnom prípade nemieni mesto rušiť, len hľadá ekonomicky najvhodnejšiu formu ich pôsobenia,“ doplnil.

Hovorca radnice dodal, že mesto robí a urobí všetko pre ďalšiu úspešnú činnosť Centra voľného času Žilina. A preto meste vehementne nesúhlasí s touto nepodpísanou výzvou, ktorá má podľa Čorbových slov za cieľ pobúriť verejnosť voči mestu Žilina.

Čítajte tiež: Krúžky a aktivity pre deti a aj Tipy na desiatu pre školákov

Foto: Mesto Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM