Kultúra

Medzinárodná hudobno-tanečná show v Žiline: Cigánski diabli vystúpia s tanečníkmi Cirque du Soleil

Cigánski diabli s tanečníkmi Cirque du Soleil sa pripravujú na veľkolepé turné, ktoré neobíde ani naše mesto. Publikum si počas 90 minútového vystúpenia užije rómske hudobné motívy z viacerých kútov sveta. V Žiline si spojenie virtuozity hudobníkov a tanečníkov vychutnáte už 19. novembra.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodná hudobno-tanečná show v Žiline: Cigánski diabli vystúpia s tanečníkmi Cirque du Soleil
Zdroj: TASR

V týchto dňoch sa legendárne zoskupenie Cigánski diabli pripravuje na výnimočné turné s novým programom do 17 slovenských miest. Pôjde u unikátnu medzinárodnú hudobno-tanečnú show s tanečníkmi Totta Ovidia, sólistu Cirque du Soleil. Žilinčania si túto medzinárodnú show užijú ako prví,19. novembra o 19:00 rozozvučia Cigánski diabli Dom kultúry v Žiline.

V programe vystúpi aj talentovaná speváčka Vanesska Sarkozi a nebude chýbať ani špeciálne tanečné sólo Silvie Sarkozi. Nosným piliérom tohto projektu je spojenie virtuozity hudobníkov a tanečníkov. Všetky koncertné skladby 90 minutového programu vznikli špeciálne kvôli tomuto spoločnému projektu.

Návštevníci budú môcť započuť rómske hudobné motívy z viacerých kútov sveta. Renomovaní hudobníci, ktorý so svojím koncertným umením precestovali celý svet, sú zárukou vysokého umeleckého zážitku.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM