Soňa Vanovčanová Krimi

Matej (22) zo Žiliny je obvinený vo vážnej veci: Lúpež na Vlčincoch, FOTO

Na žilinskom sídlisku došlo k lúpeži. Policajti zadržali podozrivého Žilinčana a vzniesli obvinenie. Čítajte, ako sa to stalo.

Ilustračný obrázok k článku Matej (22) zo Žiliny je obvinený vo vážnej veci: Lúpež na Vlčincoch, FOTO
9
Galéria

Žilinskí kriminalisti odhalili podozrivého z násilnej trestnej činnosti. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Žiline Radko Moravčík.

Podľa neho vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 22 ročného Mateja (zo Žiliny) zo zločinu lúpeže.

„Obvinený muž mal v uplynulom týždni v nočných hodinách v Žiline na sídlisku Vlčince vojsť do prevádzky herne s kuklou na hlave. S nožom v ruke mal pristúpiť k obsluhe a žiadať peniaze z trezora. Obsluha mu z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť vo výške viac ako 2.300 eur Po skutku z miesta odišiel na neznáme miesto,“ uviedol Moravčík.

„Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na sedem rokov až 12 rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal na záver žilinský krajský policajný hovorca.

Pozrite si foto z miesta lúpeže.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM