Jozef Legéň Krimi

Len 15-ročný mladík si trúfol za volant: Po šmyku sa auto s kamarátmi prevrátilo na strechu!

O obrovskom šťastí môže hovoriť posádka auta, ktoré šoféroval len 15-ročný mladík. Chlapec podľa polície nezvládol riadenie, dostal šmyk a prevrátil Hondu na strechu. Spolu s ďalšími kamarátmi vyviazli z nehody ako zázrakom bez zranení.

Ilustračný obrázok k článku Len 15-ročný mladík si trúfol za volant: Po šmyku sa auto s kamarátmi prevrátilo na strechu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu okolo 11.00 hodiny došlo na ceste III. triedy v katastri obce Bitarová, okres Žilina k dopravnej nehode, ktorú podľa polície zavinil len 15-ročný chlapec, ktorý nie je držiteľ vodičského oprávnenia.

„Chlapec viedol vozidlo Honda CR-V po ceste smerom na Žilinu, pričom v ľavotočivej zákrute pred miestnym cintorínom neprispôsobil rýchlosť jazdy poveternostným podmienkam, okolnostiam, ktoré mohol predvídať v dôsledku čoho dostal s vozidlom šmyk. Následne prešiel mimo vozovku, kde sa prevrátil na strechu a narazil do oceľového oplotenia miestneho cintorína,“ uviedla policajná hovoryňa Jana Balogová.

Vo vozidle sa viezli ďalšie tri osoby vo veku 15 a 16 rokov. Požitie alkoholických nápojov u vodiča nezistené nebolo. Zranenia pri nehode účastníci nehody neutrpeli. Hmotná škoda je odhadnutá na cca 15 000€. Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Po šmyku sa auto s kamarátmi prevrátilo na strechu!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM