Pavol Hrabovský Rôzne

Žilinčania, ktorý je najkrajší? Veľká GALÉRIA vianočných stromčekov našich čitateľov

Sviatky sú na spadnutie a v domácnostiach už žiaria vianočné stromčeky. Na našu výzvu reagovali stovky domácností a pochválili sa svojimi tohtoročnými výtvormi.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania, ktorý je najkrajší? Veľká GALÉRIA vianočných stromčekov našich čitateľov
97
Galéria

Najkrajšie sviatky v roku už klopú na dvere a nielen v domácnostiach Žilinčanov sa prebúdza vianočná atmosféra. Vôňa vianočného pečiva, ligotavé svetielka a v neposlednom rade, rozžiarený stromček.

Umelé, živé, elegantne jednoduché i bohato zdobené, od klasickej výzdoby od babičky až po najmodernejšie trendy. Fantázii sa medze nekladú a azda v žiadnych dvoch domácnostiach by ste nenašli dva rovnaké stromčeky.

Preto sme na náš Facebook umiestnili výzvu, kde sme žiadali vás, našich čitateľov, aby ste ukázali svoje vlastné stromčeky. Reakcie na seba nenechali dlho čakať.

Pochválili ste sa nám zaujímavými variáciami tohto vianočného symbolu. Stromčeky, ktoré zdobia žilinské domácnosti, si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Do galérie sa všetky výtvory Žilinčanov nezmestili. Všetky stromčeky, ktoré nám naši čitatelia poslali, nájdete v komentároch pod výzvou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Veľká GALÉRIA: Žilinčania sa pochválili svojimi vianočnými stromčekmi
97
Galéria

Aktuálne správy zo Žiliny

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM