Igor Petrík Krimi

Joža (34) zlákala hotovosť v kase: Predavačke sa ešte vytrhol, no s tým čo ho čakalo pred stanicou zrejme nerátal!

Jozef (34) zrejme nemal svoj šťastný deň. Na chvíľu držal ukradnuté vrecúško plné peňazí. Pozrite, čo ale nasledovalo potom, ako sa vyšmykol predavačke.

Ilustračný obrázok k článku Joža (34) zlákala hotovosť v kase: Predavačke sa ešte vytrhol, no s tým čo ho čakalo pred stanicou zrejme nerátal!
Zdroj: TASR

„Muž vošiel do predajne a využil krátkodobú neprítomnosť predavačky za pultom, natiahol sa cez pult a zo zásuvky pod pokladňou odcudzil igelitové vrecko s hotovosťou 1.155,26 eur,“ hovorí o prípade žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Toto si však podľa hovorkyne predavačka všimla a pokúsila sa mužovi zabrániť v úteku z predajne. Neúspešne. „Muž sa jej vytrhol a vybehol smerom na ulicu Hviezdoslavovu. Situáciu si všimli príslušníci oddelenia sprevádzania vlakov odboru železničnej polície Prezídia Policajného zboru, ktorí v tom čase vykonávali službu v okolí železničnej stanice. Pohotovo zareagovali a muža na úteku zadržali,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Doplnila, že policajti zaistili odcudzené peniaze a následne u muža zaistili aj kovovú drtičku tabaku obsahujúcu neznámu zelenú sušinu a kovovú uzatvárateľnú trubičku obsahujúcu popol. Obvinený Jozef bol sudcom Okresného súdu v Žiline vzatý do väzby a v prípade preukázania viny mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Jozef (34) ukradol peniaze: Policajti u neho našli aj zelenú sušinu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM