Michal Demjanovič Kultúra

Jeden klik a o PROGRAM máte postarané: 8 tipov na víkendovanie pre Žilinčanov

Voľné dni sa nezadržateľne blížia. Už viete, ako ich strávite v Žiline či okolí? Inšpirujte sa prehľadom z našej redakcie!

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a o PROGRAM máte postarané: 8 tipov na víkendovanie pre Žilinčanov
Zdroj: TASR

Hviezdne noci 2016

18. – 21. 8. 2016, Sobášny palác, Bytča

Výstava bude sprievodným podujatím sekcie, ktorá informačne výživným spôsobom dokreslí jeho osobnosť a dovolí nahliadnuť divákom hlbšie do režisérovej tvorivej dielne. Výstava je realizovaná vďaka Múzeu Karla Zemana a Českému centru v Bratislave. „Filmy Karla Zemana sú fascinujúce a dajú sa pozerať stále dookola. Na festivale ich chceme vrátiť na veľké plátno, kde patria. Jeho diela sú ideálne pre celú rodinu a stále dokazujú, že majú čo povedať prichádzajúcim generáciám divákov.

Silné reči

20.8.2016, o 20:00, Klub Kolečko, Hálkova 3

Show Jána Gorduliča sa dnes teší mimoriadnemu diváckemu záujmu a tak sa partia komikov rozhodla precestovať so svojim programom vybrané slovenské mestá. Ak máte chuť sa zabaviť na veciach o ktorých sa nehovorí, príďte nás navštíviť v sobotu 20.08. do Kolečka v Žiline.

Color Swing

20. 8. 2016, o 21:00, eXtreme park, Žilina

Už dlho sme tu nemali SWING!!! Nebojte sa, nebudeme sa pariť vo vnútri, ale “pařit” budeme na delikátnom piesočku zmiešanom s jemným vánkom, ktorý k nám prilieta z Vodného diela. Užijeme si dovolenkovú atmošku, oddýchneme, ale si aj zmeráme sily pri rôznych letných hrách a súťažiach, ktoré Vás prebudia aj po celom pracovnom týždni.

Koncert: RAVE Culture w/ The X & Dekel

20. 8. 2016, o 22:00, Klub Kolečko, Žilina

Východniarska úderka RAVE Culture crew prinesie v sobotu 20.08. do Žiliny veternú smrsť plnú lámaných beatov a energických setov. Asistovať im budú doma notoricky známi The X a DEKEL. Prevedú vás spolu selekciou toho najlepšieho zo všetkých drum and bassových subžánrov a nebudú chýbať ani lahôdky ako jungleterror, uk bass, grime a vedzte, že ich nezastaví ani hranica 200 bpm.

Neznámi hrdinovia

20. 8. 2016, o 11:00, Tília kemp Gäceľ

Po úspešných minuloročných na návštevnosť bohatých akcií si Klub vojenskej histórie “ORAVA” v spolupráci s obcou Oravská Poruba v areáli Gäceľského parku pripravil ďaľšiu autentickú ukážku bojov počas SNP na Orave z II.svetovej vojny. Na svoje si prídu aj fanúšikovia Slovenskej armády,kde budú môcť v areáli parku a kempu vidieť ukážky techniky a výzbroje Armády SR.

675. výročie obce Rosina

20. 8. 2016, o 11:00, Rosina

Obec Rosina si vás dovoľuje pozvať na oslavy 675.výročia prvej písomnej zmienky o obci. Čaká na vás bohatý kultúrny program. Počas celej akcie je pripravené bohaté občerstvenie a atrakcie pre deti.

Rozprávkový les

21. 8. 2016, o 11:00, Winter Park Martinky

Prechádzka lesom so zvedavými rozprávkovými postavičkami na Martinkách. Odpovedz na otázky, ktoré nájdeš v lese a získaš sladkú odmenu.

Kinotip: Tajný život maznáčikov

21. 8. 2016, 19:45, Ster Century Cinemas Žilina

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov Ja, zloduch či Mimoni.

Čítajte tiež:

Žilinský kapitán Stano (21): Americký futbal je o súdržnosti a zohratosti, FOTO

Ukrajinka Natasha (21) žijúca v Žiline: Veľa ľudí u nás musí prežiť so 41 eur na mesiac

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM