Krimi

Hľadajú svedkov tragickej nehody pri Strečne: Policajti pátrajú po vodičovi

Žilinská polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok o 14:00 na ceste pod Strečnom. Zrážka Mercedesu s nákladiakom si vyžiadala dve obete. Policajti pátrajú po vodičovi, ktorý je podozrivý zo zapríčinenia nehody.

Ilustračný obrázok k článku Hľadajú svedkov tragickej nehody pri Strečne: Policajti pátrajú po vodičovi
Zdroj: TASR

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, doposiaľ neznámy vodič šoféroval bielu Škodu Fabia v smere od Žiliny, prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Mercedesom, ktorý šoféroval 31-ročný vodič.

„Následne prešiel Mercedes do protismeru, kde sa zrazil s nákladným autom značky Iveco s návesom, to šoféroval 29-ročný vodič. Pri nehode zomrel 27-ročný spolujazdec z Mercedesu. Ďalšieho 44-ročného spolujazdca z tohto auta previezli do nemocnice, kde tiež zraneniam podľahol. Alkohol v krvi nemal ani vodič Iveca, ani vodič Mercedesu. Vodič Škody Fabia z miesta ušiel a auto tam nechal,“ informoval Moravčík.

Polícia preto žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o neznámom vodičovi bielej Škody Fabia, o pohybe tohto auta, prípadne o jeho posádke ako aj samotnej dopravnej nehode oznámili na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM