Jozef Legéň Šport

Futbalový zápas roka vypredaný: V Žiline sa odohrá ozajstné futbalové peklo

Vypredané! Takáto informácia prišla zo SFZ pred kvalifikačným futbalovým zápasom roka, ktorý sa odohrá na štadióne MŠK pod Dubňom. Zápas Slovenska s Bosnou a Hercegovinou garantuje ozajstné futbalové peklo. Štadión by mal byť vypredaný.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový zápas roka vypredaný: V Žiline sa odohrá ozajstné futbalové peklo
Zdroj: Webnoviny.sk

Bude vypredané

Na duel medzi Slovenskom a výberom Bosny a Hercegoviny, ktorý sa uskutoční v utorok 10. septembra o 20.15 h v Žiline, už nie sú k dispozícii nijaké vstupenky. Informuje o tom oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

„Slovenský futbalový zväz oznamuje, že po vypredaní zostávajúcej kapacity vstupeniek ukončuje ich predaj. SFZ upozorňuje, že v deň konania zápasu nebudú v predaji v pokladniciach MŠK Žilina žiadne vstupenky,“ uvádza sa v správe na webe futbalsfz.sk.

Zápas proti Bosne a Hercegovine v Žiline je tak oficiálne vypredaný, na tribúnach by sa tak mohlo objaviť až 10 892 divákov. Na žilinskom futbalovom štadióne bolo predtým vypredané v októbri 2010 v kvalifikácii ME 2012 proti Írsku (1:1). Viac ako 10-tisíc priaznivcov sledovalo aj kvalifikačný duel o postup na minuloročné ME medzi Slovenskom a Ruskom, v Žiline si v októbri 2011 našlo na štadión cestu 10 087 priaznivcov.

Fanúšikovia Bosny a Hercegoviny

Balkánski fanúšikovia sú známi svojim temperamentom. Tentokrát ich má na dôležitý kvalifikačný zápas prísť údajne vyše šesť tisíc. Do Žiliny by malo prísť aj tvrdé jadro chuligánov. Už teraz sú obavy, či v Žiline nevypuknú namiesto súbojov na trávniku, súboje v uliciach mesta. Pre hostí mali byť rezervovaný určitý počet vstupeniek, ale organizátori sa obávajú, či ich nemajú viac ako bolo prisľúbené.

Žilinčania si ešte pamätajú z nedávnej minulosti fanúšikov Hajduku Split, kedy sa polícia ozaj zapotila. Vtedy bolo zranených viacero fanúšikov i policajtov. V galérie si pozrite video ako vedia fandiť fanúšikovia Bosny a Hercegoviny.

zdroj: global24/webnoviny

Fanúšikovia Bosny a Hercegoviny prídu do Žiliny
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM