Krimi

FOTO Z MIESTA: Neznámy vodič v Žiline narazil do zaparkovaných áut!

V Žiline zažili rušnú chvíle nielen muži zákona, ale aj majitelia áut. Podľa polície neznámy vodič na Bratislavskej ulici narazil z nezistených príčin do zaparkovaných áut! Pozrite si FOTO z miesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Z MIESTA: Neznámy vodič v Žiline narazil do zaparkovaných áut!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo podľa polície v sobotu v čase okolo 23.40 hod. na ulici Hollého v Žiline. „Doposiaľ neznámy vodič viedol motorové vozidlo Citroën C8 po ulici Hollého v smere od ulice Bratislavskej. Z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do zaparkovaných vozidiel. Následne pokračoval v jazde do dvora na ulici Bratislavskej, kde vozidlo zaparkoval. Z miesta potom ušiel na neznáme miesto a nesplnil si povinnosť účastníka dopravnej nehody,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Pri dopravnej nehode k zraneniu ľudí nedošlo. Ako ďalej uviedol Moravčík poškodením troch zaparkovaných vozidiel (Škoda Forman, Ford Fiesta, Toyota Yaris) vznikla predbežná škoda vo výške 4 000 eur.

V súvislosti s touto udalosťou prebieha objasňovanie vo veci priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. „Polícia na prípade intenzívne pracuje a po vodičovi pátra. Polícia žiada aj občanov, aby akékoľvek informácie k neznámemu vodičovi z vozidla Citroën C8, ako aj k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru,“ doplnil hovorca.

Neznámy vodič v Žiline narazil do zaparkovaných áut
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM