Barbara Dallosová Krimi

Erik (28) z okresu Žilina spadol pod traktor: Mladík mal z pekla šťastie, FOTO

Ako konštatujú policajti, nechýbalo veľa, a mohlo to skončiť tragédiou. Mužovi prešiel traktor po nohách, ako zázrakom sa mu nič vážne nestalo.

Ilustračný obrázok k článku Erik (28) z okresu Žilina spadol pod traktor: Mladík mal z pekla šťastie, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

O prípade, ktorý sa stal v Trenčianskom kraji, figuroval v ňom však mladík z nášho okresu, informuje trenčianska krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

Ako vysvetľuje polícia, na tiesňovú linku prijala oznámenie o tom, že traktor mal prejsť po nohách mladému mužovi z okresu Žilina.

,,Po príchode na miesto Erik (28) ležal na zemi a prvú pomoc mu už poskytovala posádka RZP. Následne bol odvezený vrtuľníkom do nemocnice. Policajti od svedkov ďalej zistili, že mladý muž mal nastupovať do traktora a počas toho aj traktor štartoval. V traktore však bola zaradená rýchlosť a pohol sa. V dôsledku toho Erik spadol pod kolesá traktora, ktorý mu prešiel po nohách," opisujú policajti s tým, že svedok okamžite vypol motor a privolal záchranku a políciu.

Zdá sa, že pri mladom mužovi stáli všetci svätí. Ani ďalšie lekárske vyšetrenia podľa polície nepotvrdili žiadne vážne zranenia.

Muži zákona zároveň apelujú na ľudí a vyzývajú ich k opatrnosti. ,,Práve teraz, v jesennom období veľa ľudí vykonáva rôzne práce na poliach, v záhradkách, či v lesoch. Preto upozorňujeme, aby ste pri prácach vonku, keď využívate rôzne pracovné stroje a náradie boli maximálne opatrní. Aj malá chyba, či nepozornosť môže skončiť tragédiou," dodávajú.

Nenechajte si viac ujsť novinky zo Žiliny a okolia a sledujte nás aj na FB.

Mohlo to skončiť zle: Mladík zo Žilinského okresu spadol pod traktor
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM