Adela Fruckova Kultúra

Čo prinesie jarný víkend v Žiline? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Žiline môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie jarný víkend v Žiline? Pestrý výber tipov na voľné dni na jedinom mieste
Zdroj: VLN

Rasta Education

21.4.2016 o 21:00, Klub Kolečko

Navštívte štvrtkovú párty v znamení karibských štýlov a ich odrôd, o ktorú sa postarajú naši najbližší susedia z Českej republiky…

Cyklojazda

piatok 22. 4. 2016, 17.00

štart na Hlinkovom námestí

22. apríl je deň, ktorý patrí Zemi. Aj cyklisti patria na Zem a preto opäť vysadneme na bicykle a aspoň na chvíľu pretvoríme Žilinu. Na mesto, ktorého ulice budú patriť zvončekom, nohám, námahe a výhľadu, stretávaniu sa a mávaniu, ale kľudne aj boju za zdravé mesto. Príďte sa zapojiť do pelotónu cyklojazdy, priateľského stretnutia, ktoré ukazuje zúbky inak priateľských cyklistov.

Tattoo Touch Žilina

22.4. o 18:00, Klub Kolečko

Súťaž teterov- to sme tu v Žiline ešte nemali. Prvý Tattoo Touch Žilina sa uskutoční v ďnoch 22.4. a 23.4 2016 v ži­linskom Klube kolečko.

TÓLKŠOU!

22.4. o 19:00, Mestské divadlo Žilina

Skultúrnite si piatočný večer s Mestkým divadlom v Žiline. Hra simuluje fiktívnu talkshow s názvom Posledný súd, v ktorej nie súdy ale diváci rozhodujú, kto je vinný za určitý zločin. Ide o groteskný pohľad do televízneho štúdia, kde sa naživo rozhoduje o živote človeka. Televízia baží po príbehu, po emócii, chce happy end za každú cenu.

Happy B3day Enjoy

22.4. 2016 o 22:15, * enjoyclub

Neuveriteľnou rýchlosťou prešiel v poradí už TRETÍ rok plný enjoylife, different kind of fun, nových zážitkov, priateľstiev… V PIATOK oslavuje váš *enjoyclub 3 narodeniny, oslávte ho spolu s ním a príďte sa vyšantiť v piatočný večer.

ENFUSION live

23.4. 2016 o 18:00, Zimný štadión Žilina

Je to tu! Špičkový box v Žiline, na ktorý sme sa všetci tak dlho tešili…Už po tretí krát zavíta Holandská promotion ENFUSION LIVE na Slovensko do Žiliny. Seriál 12 turnajov ročne po svete si našiel stabilné miesto v kalendári bojových športov a 23. apríla sa fanúšikovia možu tešiť na ďalšie pokračovanie. Holandsko, Thajsko, Anglicko, Portugalsko, Belgicko, Tenerife a v neposladnej rade Žilina to je ENFUSION LIVE. Turnaj bude rozdelený do troch častí ktoré bude prenášať viac ako 40 televízií sveta. Hlavnou kostrou galavečera bude 4 členná pyramída ENFUSION LIVE vo váhe nad 95kg kde bude obsadenie veľmi zaujímavé.

Scena_FM Najt Žilina w/ B-complex Yanko Kral Galagha Sven & Sir Bakulu

23.4. o 21:00, Klub Kolečko

Reláciu Scena_FM, už asi nie je potrebné veľmi predstavovať. Pravidelná piatková show na Radio_FM, pod taktovkou Galagera a Yanka Krala hostila už množstvo špičkových mien ako z domácej, tak aj svetovej hudobnej scény a zavíta tentokrát aj do Žiliny. Nenechajte si to ujsť!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM