Adela Fruckova Iné športy

Pod Dubňom sa chystá veľká bojová šou: Prenášať ju bude vyše 40 televízií sveta!

Diamond Gym Žilina a celý organizačný tím už pracuje na plné obrátky a pripravuje športové podujatie svetového formátu v bojových športoch. Presne 23. apríla sa na žilinskom zimáku môžete tešiť na nádielku vzrušujúcich zápasov a poriadnej šou.

Ilustračný obrázok k článku Pod Dubňom sa chystá veľká bojová šou: Prenášať ju bude vyše 40 televízií sveta!
Zdroj: Diamond Gym

Už po tretíkrát zavíta Holandská promotion ENFUSION LIVE na Slovensko do Žiliny. Seriál 12 turnajov ročne po svete si našiel stabilné miesto v kalendári bojových športov a 23. apríla sa fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie pokračovanie.

Predstavia sa hviezdy slovenského thaiboxu

Zmien oproti minulému roku je niekoľko. „Galavečer sme rozdelili do troch častí. Tu prvú sme venovali olympijskému boxu, ktorý ma v Žiline obrovskú históriu. Dve nasledujúce časti budu vysielané LIVE do sveta a predstaví sa v nej československá špička proti výberu sveta,“ hovorí o programe jeden z organizátorov Róbert Kajánek.

Celý program bude prenášať viac ako 40 televízií sveta. Hlavnou kostrou galavečera bude 4-členná pyramída ENFUSION LIVE vo váhe nad 95 kg, kde bude veľmi zaujímavé obsadenie. V rámci Boxing Gala sa predstavia borci ako Patrik Glézl (Diamond Gym Žilina), Mišo Šurin (BOX Sport Žilina), Michal Plesník a mnoho ďalších uspešných Slovenských boxerov v predturnaji venovanému olypijskému boxu.V rámci Kickboxing Talents vás tento rok počká 7 zápasov špičkových bojovníkov zo Slovenska a Čiech.

Chuťovky programu ENFUSION LIVE 2016

Zlatý bod programu je 4-členná pyramída ťažkých váh a víťazstvo a postup do svetovej série ENFUSION LIVE. Bojovníci Martin Pacas (SVK) vs Hicham Achalhi, Tomáš Hron (CZ) vs Geatan Sautron (B) sa pobijú o celkové víťazstvo. Veľmi zaujímavý súboj bude ženský zápas v podaní slovenskej jednotky Veroniky Petríkovej proti svetovej jednotke vo svojej váhe Iman Barlow z Anglicka. Žilinčan Milan Paleš z Diamond Gymu prijal výzvu v podobe ostrieľaného holandského bojovníka Wiliama Diendera. Tvrdý bojovník zo Žiliny Tomáš Šenkýr boxuje nekompromisne a tiež nebude chýbať v hlavnej časti galavečera.

Na úplný záver si počkáme na skúsené päste Vladimíra Moravčíka. Je to niekoľkonásobný majster Európy a sveta v thajskom boxe ma na tomto podujatí pred sebou poriadnu výzvu. Titul najväčšej organizácie v thajskom boxe WMC a proti sebe thajského bojovníka Berneunga Kema ktorý má na svojom konte vyše 300 zápasov z toho 250 výhier!

Šou tohto charakteru je jediná na Slovensku a v strednej Európe. „Žilina sa stala súčasťou 12– kolového kolotoča, ktorý sa vysiela po celom svete. Je to pre nás veľká česť a zadosťučinenie,“ vyjadruje sa Kajánek.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM