Marcel Mojžiš Rôzne

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Na Žilinu udrela silná búrka!

Ako keby sa všetci čerti ženili. Takéto počasie dnes zasiahlo sever Slovenska a to aj naše mesto. V Žiline udrela silná búrka spojená s veľkým vetrom a lejakom. Pozrite si autentické zábery.

Predpovede meteorológov sa naplnili. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre Žilinský okres výstrahu, ktorá upozorňovala na to, že naše mesto a okolie môžu zasiahnuť búrky a s nimi spojené intenzívne lejaky. To sa napokon aj naplnilo a búrka v Žiline ukázala, akú silu vie mať.

Divoké počasie narobilo v meste problémy. Na viacerých miestach popadali stromy. V meste taktiež zaplavilo cesty a kde nefungujú semafory riadia dopravu policajti. Prečítajte si viac o tom, čo všetko napáchalo divoké počasie v Žiline.

Počas búrky došlo z doposiaľ presne nezistených príčin aj k výpadku linky 158 a to v celom Žilinskom kraji. Krajský policajný hovorca Radko Moravčík upozornil, že z uvedeného dôvodu môžu ľudia využívať bezplatnú telefónnu linku 112.

„Na odstránení poruchy sa intenzívne pracuje. O obnovení linky 158 v Žilinskom kraji budeme informovať,“ povedal policajný hovorca.

Pozrite si autentické zábery zo Žiliny.

Žilinou sa prehnala divoká búrka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM