Rôzne

Američania píšu o našom meste: Žilinu zaradili medzi top párty destinácie na celom svete!

O Žiline sa píše v Spojených štátoch! A to rovno nie len tak pre hocičo. Podľa amerického magazínu Matador patrí naše mesto medzi 101 najvychytenejších, v ktorých sa konajú tie najlepšie párty sveta.

Ilustračný obrázok k článku Američania píšu o našom meste: Žilinu zaradili medzi top párty destinácie na celom svete!
Zdroj: Webnoviny.sk

Zoznam tých najvychytenejších miest, v ktorých sa konajú najlepšie žúry sveta zostavili redaktori amerického magazínu Matador, ktorí precestovali tie najznámejšie ale i menej známe destinácie. Na základe toho reportéri vytvorili cestovateľského sprievodcu s názvom: 101 miest, kde sa rozbiť skôr, než zomriete.

Pre niekoho je azda prekvapením, že do sprievodcu sa dostalo, ako jediné zo Slovenska, aj mesto Žilina. Konkurenciou sú mu napríklad destinácie v Thajsku, Bolívii či Južnej Kórei. V sprievodcovi popisujú Žilinu ako mesto dospeláckej zábavy, ktoré je vzdialené len dve hodiny cesty od hlavného mesta Slovenska.

Najlepšie chvíle relaxu si podľa sprievodcu užijete v centre mesta, kde v baroch uprostred Žiliny podľa žurnalistov párty naozaj gradujú: „V meste je množstvo super barov a redaktori doslova hovoria, že nemôžete sa nazývať hipsterom, pokiaľ ste neboli v Žiline,“ cituje sprievodcu internetový denník New York Daily News. Ďalej upozorňujú na našu “lásku k alkoholu“ a výdrži v pití: „Slováci síce pijú veľa, ale neopijú sa, takže by ste sa nemali ani vy,“ cituje denník.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM