Tlačové správy

Nedarí sa vám nájsť partnera? Skúste online zoznamku

Nie všetci máme rovnaký dar reči, niekto je ukecaný ako Eva Máziková, iný toho narozpráva toľko ako Otík z „Vesničko má středisková“. A to je veľká nevýhoda pri spoznávaní nových ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Nedarí sa vám nájsť partnera? Skúste online zoznamku
Zdroj: TASR

Vždy riešite dilemu: Ako sa mu/jej prihovoriť? Čo keď sa so mnou nebude chcieť rozprávať? Čo keď sa nebudeme mať spolu o čom rozprávať? V hlave milión otázok, a kým ich odpoviete, dotyčný človek, ktorý vám bol sympatický, už dávno odišiel. Nestrácajte na duchu, vyskúšajte sa zoznámiť na internete.

Prečo online zoznamka?

Ste vo svojom prirodzenom prostredí, doma sa cítite uvoľnene, takže vás pri konverzácii nebude nič zväzovať. Môžete si vyfiltrovať človeka, ktorý je starý ako vy, býva v rovnakom meste, má rovnaké záľuby a s takým človekom sa vám hneď rozpráva oveľa lepšie. Radi čítate knihy? Super, máte sa o čom rozprávať, nemusíte sa báť trápneho ticha. Napíše vám niekto, kto sa vám nepáči? Nemusíte hľadať neuveriteľné výhovorky na to, aby ste sa ho zbavili – kliknite myškou na X v pravom hornom rohu a rozhovor skončil. Na rozhovor treba predsa dvoch.

Nikdy nie je neskoro

Je jedno, či máte 45, 53 alebo 68 rokov. Na online zoznamku nie je nikdy neskoro. Samozrejme, ak ste už starší, nepôjdete do miestnosti s názvom „One direction sú najlepší“, boli by ste tam stratený. Nájdite si zoznamkovú miestnosť pre seniorov, kde je vám hneď jasné, že budete medzi ľuďmi, ktorí vám rozumejú, majú podobné záľuby, názory a už čo-to odžité.

Bojíte sa, že online zoznamka nie je bezpečná? Áno, na internete sa nachádza aj dosť indivíduí, ale ak budete primerane opatrní, nič vám nehrozí. Neverte okamžite každému, vašu dôveru si musí zaslúžiť. Ktovie, možno si tam nájdete aj svojho životného partnera, s ktorým si vymeníte svadobné obrúčky. Svadba nie je výstup na Mount Everest, na svadbu nie je nikdy neskoro.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM