Krimi

Zmizla bez stopy: Lucia (16) sa nevrátila z vychádzky!

Policajti pátrajú po nezvestnej tínedžerke, ktorá sa nevrátila z vychádzky do Diagnostického centra v Lietavskej Lúčke. Nie je vylúčené, že Lucia, ktorú intenzívne hľadajú, cestuje po celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Zmizla bez stopy: Lucia (16) sa nevrátila z vychádzky!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti žiadajú o pomoc pri pátraní po šestnásťročnej Lucii Hermanovej zo Senice, ktorá zmizla začiatkom januára. Podľa žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej nie je vylúčené, že 16-ročná Lucia cestuje po celom Slovensku. Lucia je približne 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé hnedé vlasy po plecia.

„Dievčina sa 3. januára 2014 o 17. 00 hodine svojvoľne vzdialila počas vychádzky z Diagnostického centra v Lietavskej Lúčke. Späť sa nevrátila, neoznámila kde sa nachádza a tiež sa nepodarilo zistiť miesto jej súčasného pobytu,“ uviedla Balogová.

Naposledy mala oblečenú bielu zimnú bundu, modré rifle, obuté mala topánky na plnom podpätku s tigrovaným vzorom. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM