Iveta Hrabovská Rôzne

Využite sviatky na oddych: Aquaparky, múzeá, či galérie so zľavami

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) „Žilinský turistický kraj“ a ŽSK pripravili v spolupráci s aquaparkami, ubytovacími zariadeniami a múzeami a galériou pri príležitosti sviatku sv. Mikuláša zaujímavé zľavy pre domácich obyvateľov, ale i návštevníkov kraja.

Ilustračný obrázok k článku Využite sviatky na oddych: Aquaparky, múzeá, či galérie so zľavami
Zdroj: Dnes24.sk

Spolu 12 liptovských, oravských, turčianskych, kysuckých a hornopovažských subjektov ponúka svojím hosťom v rozmedzí od 3. – 23. decembra zľavy a benefity na vstupnom.

„Mikulášskou nádielkou sme mysleli nielen na deti, ale i dospelých a celé rodiny, ktoré si môžu spoznávanie nášho kraja mimoriadne užiť, a to so zľavami v kúpeľoch, aquaparkoch, hoteloch a ubytovacích zariadeniach alebo expozíciách našich múzeí a Turčianskej galérie,“ uviedol predseda KOCR a podpredseda Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Jozef Štrba.

Aké zľavy subjekty ponúkajú?

Napríklad návštevníci turčianskeho regiónu môžu od 3. – 9. decembra bezplatne navštíviť výstavu Výtvarná moderna v Turci, o polovicu nižšie ceny za ubytovanie detí, saunu a vírivku ponúka Jánošíkov dvor v oravskej Zázrivej, 20% zľavy na vstup do bazéna a sáun ponúka Hotel Diplomat v Rajeckých Tepliciach, liptovské Kúpele Lúčky pozývajú na akciu „Dvaja za cenu jedného“ do Aqua-vital parku a akciový set ubytovania, stravy a wellness s množstvom služieb odporúča Penzión Centrál v Oščadnici. Viac informácií o konkrétnych zľavách a podmienkach ich využitia nájdete v priloženom letáku „Mikulášske zľavy“.

Tucet zapojených subjektov tvoria Gino Paradise Bešeňová, Aquapark Tatralandia, Kúpele Lúčky, AquaRelax Dolný Kubín, Slovenské liečebné kúpele, Rajecké Teplice, Hotel Diplomat, Rajecké Teplice, Penzión Centrál, Oščadnica, Hotel Villa Nečas***, Žilina, Jánošíkov dvor, Zázrivá, Turčianska galéria v Martine a Považské múzeum v Žiline.

Mikulášske akcie v podobe zliav u subjektov cestovného ruchu a svojich kultúrnych inštitúciách pripravuje ŽSK od roku 2009.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM