Hokej

Žilinskí vlci s novými posilami: Tím zlákal dvojicu útočníkov, jeden by mal byť aj kapitánom!

Klub MsHK DOXXbet Žilina má nové posily. Vedenie podpísalo zmluvy s dvojicou útočníkov. Jeden z nich by mal byť aj novým kapitánom tímu.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí vlci s novými posilami: Tím zlákal dvojicu útočníkov, jeden by mal byť aj kapitánom!
Zdroj: TASR

Vedenie slovenského hokejového klubu MsHK DOXXbet Žilina podpísalo ročné zmluvy s dvojicou útočníkov Tomášom Bulíkom a Milanom Drevenákom. Informovala o tom oficiálna webstránka účastníka Tipsport Ligy.

Bulík sa vrátil pod Dubeň, kde už v minulosti dvakrát pôsobil. Tridsaťročný center nastupoval v uplynulých troch sezónach v Liberci, počas prípravy skúšal šťastie v Slovane Bratislava, ale na skúške neuspel. Rovnako starý Drevenák je žilinským odchovancom, v klube pôsobí nepretržite od sezóny 2009/2010. Práve on by mal v novej sezóne nosiť v tíme kapitánske céčko na hrudi.

„Verím, že sme dotvorili konkurencieschopný káder a títo dvaja hráči by mali patriť k nositeľom kvality. Kompletné informácie pred novou sezónou prinesieme na tlačovej konferencii, ktorá bude pred štartom Tipsport Ligy štvrtok 10. septembra,“ uviedol pre klubový web Imre Valášek, športový riaditeľ MsHK.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM