Rôzne

Žilinčania pozor: Prišiel čas na platenie za komunálny odpad

Mestský úrad v Žiline oznamuje občanom, že zamestnanci Mestského úradu v Žiline budú v pracovných dňoch od 8. 3. do 24. 3. 2013 doručovať do vlastných rúk rozhodnutia, ktorými Mesto Žilina vyrubuje poplatok (za komunálny odpad) pre zdaňovacie obdobie 2013.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania pozor: Prišiel čas na platenie za komunálny odpad
Foto: Iveta Hrabovská

Poplatok musí zaplatiť každá fyzická osoba, ktorá má v Žiline trvalý alebo prechodný pobyt, alebo užíva nehnuteľnosť na území mesta. Poplatok je možné zaplatiť v dvoch splátkach (do 30. 4. 2013 a do 31. 8. 2013) alebo naraz jednou splátkou. Občania môžu poplatok zaplatiť bezhotovostným prevodom, v hotovosti alebo platobnou kartou priamo v Klientskom centre Mestského úradu v Žiline.

„Suma, ktorú Mesto Žilina týmto poplatkom získa, bude využitá len na služby súvisiace s komunálnym a drobným stavebným odpadom. Všetkým občanom, ktorí si včas a riadne plnia svoje záväzky voči Mestu, ďakujem,“ povedal primátor mesta Igor Choma.

Všetky platné všeobecne záväzne nariadenia, ako aj podklady pre odpustenie poplatku nájdete na oficiálnych stránkach Mesta Žilina www.zilina.sk v rubrike Samospráva/ VZN

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM