Kultúra

Žiaci ukázali svoj talent: Divákov dojali k slzám

Deti zo Základnej školy Martinská dokázali svojim vystúpením v Dome odborov priviesť obecenstvo k slzám dojatia. Žiaci tried primárneho a nižšieho sekundárneho vzdelávania, pod vedením zástupkyne riaditeľa školy – pani Smetanovej, ukázali svoj talent v muzikáli „Soľ nad zlato“.

Ilustračný obrázok k článku Žiaci ukázali svoj talent: Divákov dojali k slzám
Foto: Iveta Hrabovská

Sedemnásty január sa žiakom tried primárneho a nižšieho sekundárneho vzdelávania, pod vedením zástupkyne riaditeľa školy pani Smetanovej, zavďačil neslýchaným aplauzom obecenstva a slzami dojatia. Ich herecký výkon v muzikáli „Soľ nad zlato“ bol doplnený nápaditými kostýmami a rekvizitami, ktorými zatajili obecenstvu na hodinu dych. Veľká sála Domu odborov v Žiline prežívala s mladými hercami každú sekundu vystúpenia, ktoré nepochybne prekonalo všetky očakávania.

„Potlesk a slzy dojatia hovoria za všetko. Účinkujúce deti v tomto muzikáli predviedli svoje výnimočné nadanie. Chcem sa poďakovať nielen deťom, ale aj rodičom a pedagógom školy, ktorí toto vystúpenie pripravili. Budem rád, ak sa obdobné vystúpenia budú konať pravidelne, pretože je sa na čo pozerať a obdivovať. Účinkujúce deti zanechali bohatý kultúrny zážitok v obecenstve, preto si zaslúžili obrovský aplauz a uznanie od publika,“ s radosťou zhodnotil úspech detí primátor mesta Žilina Igor Choma.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM