Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Zabežkovať si môžete priamo v Žiline: Mesto však žiada o jednu dôležitú vec

Upravené bežkárske trate sú už aj priamo v rekreačnej zóne mesta. Ak máte radšej blízky vidiek alebo predmestie, možnosti sú aj tam.

Ilustračný obrázok k článku Zabežkovať si môžete priamo v Žiline: Mesto však žiada o jednu dôležitú vec
3
Galéria
Zdroj: Mesto Žilina

Pre bežkárov je opäť pripravená bežecká stopa na Vodnom diele Žilina.

„Nadšenci bežeckého lyžovania tak môžu naplno využiť strojovo upravenú trasu po ľavej strane Vodnom diele Žilina (strana od obce Teplička nad Váhom). Zároveň prosíme ostatných návštevníkov vodného diela, aby neničili bežeckú stopu,“ uvádza Mesto Žilina na svojom facebookovom profile.

Ako ďalej uvádza Mesto Žilina, OOCR Malá Fatra pre vás upravila aj ďalšie bežecké trate v okolí Žiliny, a to vo Vrátnej, pri Hoteli Bránica a bežkársku trasu medzi obcami Teplička nad Váhom a Nededza. „Na úprave ďalších bežeckých tratí sa pracuje a o ich stave vás budeme informovať,“ uvádza žilinská Radnica.

OOCR Malá Fatra zabezpečuje úpravu bežeckých tratí medzi Belou a Terchovou, kde je pripravených takmer 16 km trate pre klasický aj voľný štýl. Skvele pripravená býva aj trasa na Kysuckej magistrále medzi Krásnom nad Kysucou a Novou Bystricou. Posledná trasa je vo Vrátnej – Tiesňavách s výhľadom na skalné útvary Malej Fatry.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM