Krimi

Zábery z miesta nehody: Mladý Žilinčan vrazil do stromu a skončil na streche

Pravdepodobne alkohol sa podpísal pod nehou mladého Žilinčana, ktorý narazil do stromu a následne sa prevrátil s autom na strechu. Mladík po nehode nafúkal skoro 1,5 promile. Záchranári ho previezli do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z miesta  nehody: Mladý Žilinčan vrazil do stromu a skončil na streche
Zdroj: Policajný zbor SR

Ešte v nedeľu v skorých ranných hodinách došlo pri obci Brezany v okrese Žilina k dopravnej nehode. 21-ročný vodič zo Žiliny išiel na Škode Fábia smerom od obce Ovčiarsko, na obec Hôrky. „Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vpravo mimo vozovku. Narazil do stromu a následne sa s vozidlom prevrátil na strechu. Vodič sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,68 mg/l alkoholu v dychu,“ uviedol krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Pri dopravnej nehode vodič utrpel presne nezistené zranenia a bol prevezený do nemocnice. Na vozidle vznikla predbežná škoda vo výške 3 000 €. Muži zákona obvinili 21-ročného vodiča z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozí trest až na jeden rok za mrežami. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Vodič sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM