Iveta Hrabovská Rôzne

Výnimka pre všetky nákladiaky: 5. júla majú zelenú...

Vo štvrtok 5. júla, na Sviatok sv. Cyrila a Metoda vydalo Prezídium Policajného zboru všeobecnú výnimku pre všetky nákladné vozidlá prichádzajúce na územie Slovenskej Republiky z niektorých zo susedných štátov, ktorých cieľ cesty je na území Slovensk

Výnimka platí pre všetky nákladné vozidlá na diaľniciach, rýchlostných cestách, cestách I. triedy a na cestách pre medzinárodnú premávku vozidlá.

Vodiči sa dostanú k rodinám[/co­lor][/size]

Podľa zákona majú nákladné vozidlá v dni pracovného pokoja zákaz jazdy na určených cestách. Takým dňom je aj Sviatok sv. Cyrila a sv. Metoda.

**// „Niektorí vodiči nákladnej dopravy sa v tento deň vracajú k rodinám po namáhavej práci počas týždňov strávených na cestách mimo domova. Každý by však rád strávil sviatok v kruhu svojich blízkych a rodiny,“// **povedal Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru.

Od júla občiansky preukaz kdekoľvek aj do dvoch dní. Viac[link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137819_-Od-jula-obciansky-preukaz-kdekolvek-aj-do-dvoch-dni] TU[/link] Letná akcia policajtov. Budú všade. Viac [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137720_Let­na-akcia-policajtov–Budu-vsade]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM