Jozef Legéň Krimi

Ďalšie auto v Žiline v plameňoch: Podpaľač zaútočil na sídlisku Hliny!

Ďalšie auto v plameňoch. Na sídlisku Hliny horela Škoda Octavia. Niekto ju podľa polície polial neznámou tekutinou a podpálil.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie auto v Žiline v plameňoch: Podpaľač zaútočil na sídlisku Hliny!
Zdroj: Policajný zbor SR

V noci z utorka na stredu horelo ďalšie zaparkované auto. Škodu Octaviu podpálil doposiaľ neznámy páchateľ. „Pomocou nezistenej látky zapálil plastovú mriežku pri čelnom skle vozidla. Požiar sa následne rozšíril na vnútorné plastové blatníky a plastový kryt motora. Poškodením vozidla vznikla doposiaľ presne nezistená škoda,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Vďaka zásahu žilinských hasičov auto nezhorelo do tla. Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. „Polícia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra. V prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodal hovorca.

Za posledné obdobie policajti zaznamenali už viacero požiarov áut v Žiline. Len pred pár dňami sme vás informovali o požiari na sídlisku Hliny, ktorého plamene zachvátili až päť áut. Pred necelými troma týždňami bolo rušno aj na Nešporovej ulici v Žiline, kde luxusný mercedes zhorel do tla.

Zaparkované auto sa stalo terčom podpaľača
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM