Michal Demjanovič Rôzne

VIDEO: Akčný trhák žilinských štvrtákov: Nechýbajú ani letecké zábery!

Hádam ani filmári by sa nemuseli hanbiť za dielo žilinských študentov. Autá, zbrane, kukly, to všetko nechýba vo vydarenom akčnom videu!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Akčný trhák žilinských štvrtákov: Nechýbajú ani letecké zábery!
16
Galéria

Čas stužkových slávností je v plnom prúde. Je to azda najkrajšie obdobie v živote stredoškolákov. Obľúbenou a veľmi populárnou súčasťou tohto obdobia je kradnutie a pečatenie triednej knihy. Rok čo rok sú študenti kreatívnejší a odvážnejší. Teraz vám predstavíme počin IV.MR zo Strednej odbornej školy elektrotechnickej v Žiline.

Celé video natočili študenti behom jedného dňa. „Ráno sme mali fotenie triedy, a potom po zvyšok dňa sa točilo video. Tento nápad a scenár sme dali dokopy viacerí spolužiaci. Chceli sme aby sa vo videu objavil každý z triedy, čo i len na sekundu, a tak je vo videu drvivá väčšina triedy,“ povedal pre spravodajský portál Žilina 24 štvrták Lukáš Lyri.

Takmer všetky zábery vznikali v amatérskych podmienkach. Jedine čo bolo na profesionálnej úrovni boli letecké zábery. „Objednali sme si kameramana, ktorý mal povolenie na natáčanie záberov z drona. On nám pomohol so zábermi z lietajúceho drona, a taktiež s jeho kamerou a stabilizátorom. Väčšinu sme si však točili my samy na GoPro kameru, ktorú doniesol spolužiak. Takže v celku amatérske podmienky. Točilo sa v priestoroch našej školy SOŠEZA, a na Rosinskom letisku neďaleko od žiliny,“ vysvetľuje Lukáš.

Vraví, že chceli aby to malo seriózne prvky akčného filmu, a pomedzi to aj troška vtipných momentov a záberov, aby to nebolo celé príliš vážne. „Jeden šikovný spolužiak po domácky vyrobil rakvu, ktorú sme na letisku pochovali. Myslím si, že sa veľmi podarila, druhý spolužiak vyrobil zas plechový trezor. Keďže niektorí spolužiaci hrajú airsoft, doniesli svoje airsoftové zbrane, kukly, výstroj a obliekli sme sa za SBS a únoscov. Ďalší spolužiak zaobstaral čiernu dodávku,“ dodáva Lukáš.

Pozrite si vydarené video žilinských štvrtákov v našej galérii!

VIDEO: Akčný únos triednej knihy
1
Galéria
FOTO: Akčný únos triednej knihy
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM