Tlačové správy

V roku 2031 sa viac ako polovica párov zoznámi online

Dôvodov, prečo sa vám nedarí nadviazať novú známosť, môže byť viacero.

Ilustračný obrázok k článku V roku 2031 sa viac ako polovica párov zoznámi online
Zdroj: TASR

Radšej čítate životopisy svätých, ako sa zoznamujete s novými ľuďmi, spoznávanie sa s novými ľuďmi je pre vás nočnou morou alebo len nemáte šťastie na tých správnych ľudí, s ktorými by ste si rozumeli. Nemusíte však vešať hlavu, budúcnosť zoznamovania sa a hľadania partnera je ukrytá na internete. Už dnes sa viac ako polovica párov do 21 rokov zoznamuje prostredníctvom internetu. A čo o tomto trende hovorí štúdia? Predpokladá sa, že v roku 2031 sa vďaka internetu zoznámi viac ako polovica všetkých vekových kategórií. Aké sú výhody internetovej zoznamky?

Prečo sú internetové zoznamky obľúbené

Internet dáva všetkým rovnakú šancu – ak máte strach prihovoriť sa neznámemu človeku a nadviazať s ním rozhovorom, na internete tento problém odpadá. Nie ste nervózny, neočakávajú sa od vás okamžité a pohotové odpovede, máte dosť času si premyslieť, čo napíšete a navyše to pred odoslaním môžete ešte upraviť. Okrem toho sedíte v pohodlí domova, čo vám pridáva na uvoľnenosti a sebavedomí, takže nemusíte do seba kopať jeden panák za druhým, aby ste sa šli prihovoriť tej očarujúcej neznámej/neznámemu.

Máte väčšiu šancu, že narazíte na to, čo hľadáte

Na internete máte väčšiu šancu, že nájdete toho/tú, ktorú hľadáte. Prečo? Pretože môžete filtrovať pomocou veku, záľub, mesta, v ktorom žije či vzdelania. Takže už predtým, ako niekomu napíšete správu, viete, že máte niečo spoločné. Funguje to aj v tom prípade, že navštívite kresťanskú zoznamku, či zoznamku pre seniorov, športovcov alebo slobodných. Už pri vstupe do takejto miestnosti máte predstavu, akých ľudí tu stretnete.

Nebojte sa toho

Nebojte sa vyskúšať internetovú zoznamku, ideálna je aj pre introvertov. Nakrátko neprídu ani extroverti, tí môžu vyskúšať video zoznamku. Nedarí sa vám spoznať nových ľudí? Navštívte Topky.singles a zmeňte to.

foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM