Tlačové správy

Už máte darček pre svoju mamu na Deň matiek? Vďaka našim tipom nešliapnete vedľa!

Jeden z najkrajších dní, kedy môžeme intenzívnejšie vyjadriť lásku a vďaku jednému z najdôležitejších osôb v našom živote, sa pomaly blíži. Druhá májová nedeľa je dňom, ktorý patrí všetkým mamám na celom svete.

Ilustračný obrázok k článku Už máte darček pre svoju mamu na Deň matiek?  Vďaka našim tipom nešliapnete vedľa!
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Práve ony nás chránia a držia pod svojimi krídlami, a to v akomkoľvek veku – pre ne budeme totiž deťmi navždy. Nezabudnite tak v tento deň vyčariť úsmev na tvári vašej mame. Aj týmito darčekmi.

Najkrajší dar pre mamu: Kvietok
3
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Každá žena má rada niečo iné, ale pri kvetoch platí, že krásna kytica kvetov poteší za každých okolností. Dajte si záležať pri výbere a výnimočnosť svojej mamy podporte vhodným typom kvetov od www.kvety.sk. Zaujímavou a zároveň trendy voľbou je flower box, aranžovaný napríklad z mixu farebných ruží, tulipánov či mini chryzantém, ktorého súčasťou je aranžovacia hmota, napustená vodou a špeciálnym výživovým doplnkom pre kvety, vďaka čomu si uchováte spomienku na tento deň dlhšiu dobu.

Deň matiek: Alebo radšej originálne foto?
14
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Kvety sú vybrané, teraz prichádza rad na niečo personalizované od www.empikfoto.sk, ktorý vám teraz pri zaregistrovaní ponúka 15% zľavový kód na prvú objednávku! Ponuka platí do 30.4. 2018. Fotokniha, fotoobraz, fotohrnček či taška s potlačou podľa vašich predstáv – okrem toho, že výber je naozaj široký, váš darček nezapadne prachom, pretože personalizované produkty sú aj skvelou dekoráciou domu či bytu.

Deň matiek: Kvalitná kozmetika tiež nikdy neurazí
14
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Ako každá žena, ani mamy by nemali zabúdať na starostlivosť o svoje vlasy. Avšak ako to dnes býva, väčšina z nich zabúda na starostlivosť o seba. Stres i každodenné povinnosti sa podpíšu na kvalite vlasov. Čas, ktorý venovali starostlivosti o vás a zabudli na svoju korunu krásy, im môžete vynahradiť prostredníctvom produktov Beology od Schwarzkopf. Tie môžu prispôsobiť podľa potrieb svojich vlasov v 3 skrášľujúcich radoch – regenerácia, hydratácia a uhladzujúci efekt – sú vyvinuté tak, aby pôsobili spoločne a prenikali ako systém do najhlbších vrstiev vlasov a zaistili ich hĺbkovú výživu. Mamy si zaslúžia predsa to najlepšie!

Deň matiek: Ani dobrá masáž nie je zlá
3
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

A od stresu si jednoznačne môže vaša mama oddýchnuť aj pri masáži. Tradičná thajská masáž bola v minulosti prevádzaná výhradne v thajských chrámoch majstrami ovládajúcimi liečenie. Pripravte sa, pretože to jediné, čo bude v nasledujúcich 90 minútach cítiť, je raj na vlastnej koži. Starostlivo vyberané oleje sú skvelým darom z prírody, ktorý udržiava pokožku žiarivú, krásnu a hladkú. Kúpte si jednu v salóne Samoi Thai Massages v Bratislave na ZľavaDňa.sk aj pre seba a strávte tak tento uvoľnujúci čas spolu so svojou mamou.

Deň matiek: Čo tak kvalitné pančuchy?
19
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Ďalším darčekom, ktorý jednoznačne poteší každú ženu, sú pančušky. Je vaša mama konzervatívnejší typ, ktorý má rád jednoduchšie vzory alebo naopak, obľubuje zaujímavé a výrazné pančušky, ktoré pritiahnu pozornosť okolia? V produktovom portfóliu značky BEPON môžete nájsť pančušky od výmyslu sveta – od jemných kvetovaných, dievčenských bodkovaných, pásikavých, cez výrazné sieťované, ktoré môžu v správnej kombinácii so zvyškom oblečenia pôsobiť štýlovo a vkusne, a to bez ohľadu na vek, až po klasické, ozvláštnené iba decentným pásikom vzadu. Ak si neviete vybrať zo širokého sortimentu, určite nič nepokazíte poukážkou na nákup v predajniach BEPON ;)

Deň matiek: Elegantné guľôčkové pero a niečo k tomu, pekný darček
11
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Premýšľate nad praktickou maličkosťou, ktorú využije vaša mama každý deň? Naším typom je elegantné guľôčkové pero Jazz od značky Pelikan s rotač ným mechanizmom a kovovým telom, ktoré si určite zamiluje a nepustí ho z ruky či v práci, alebo doma pri písaní odkazov na chladničku, ako to majú mamy vo zvyku ;). Ak jej k peru darujete aj zápisník my.book od Herlitz, bude to dokonalá kombinácia.

Deň matiek: Alebo zoberte maminu do kina
2
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Alebo vezmite svoju maminu do kina. V Cinema City Slovensko si môžete vybrať zo širokej ponuky filmov rôznych žánrov a vo všetkých formátoch. Či už v špeciálnej kinosále SUPERSCREEN s ostrejším a jasnejším obrazom, skvelým Dolby Atmos zvukom a plátnom od stropu po zem a od jednej steny k druhej, alebo v kinosále 4DX, kde si filmy vychutnáte doslova všetkými zmyslami. K tomu pohodlné sedačky, chutný popkorn a výborná zábava s priateľmi v kinách Cinema City Slovensko.

Deň matiek: Ani takáto dobrota veru neurazí :)
2
Galéria
Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Na záver jej nezabudnite vyčariť úsmev na tvári niečím sladkým, tak ako to robievala ona pre vás. Osvedčeným a chutným dezertom je Krtkova torta Dr. Oetker, ktorá sa dokonale hodí na túto príležitosť. Ak nie ste príliš zruční v kuchyni, nebojte sa, určite to zvládnete, pretože originál Krtkovu tortu zvládne upiecť podľa návodu na prípravu skutočne každý. Veď kto by odolal lahodnému kakaovému korpusu, šľahačkovej náplni a banánom? Podarilo sa nám inšpirovať vás? Smelo do toho! S našimi tipmi neurobíte krok vedľa, ba dokonca trafíte klinec po hlavičke. Mama je len jedna, nezabúdajme na to, preto jej v tento deň okrem darčekov doprajme toľko lásky a vďaky, koľko si len zaslúži!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM