Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Uvítanie detí do života a Slávnosť jubilantov: Chcete sa ich zúčastniť?

Mesto bude opäť organizovať dve milé slávnosti. Tentokrát je však potrebné, aby sa rodičia detí a jubilanti na podujatie prihlásili skôr, než im bude zaslaná pozvánka.

Ilustračný obrázok k článku Uvítanie detí do života a Slávnosť jubilantov: Chcete sa ich zúčastniť?
2
Galéria
Zdroj: Mesto Žilina

Mesto Žilina s cieľom privítať našich najmenších, novonarodených obyvateľov mesta, organizuje slávnostný obrad v priestoroch Radnice mesta Žilina. Taktiež s cieľom uctiť si starších, organizuje stretnutie s jubilantmi. Vzhľadom k úpravám v legislatíve, ktorá sa týka ochrany osobných údajov, však nastali zmeny, ktoré sa týkajú podujatí Uvítanie detí do života a Slávnosť jubilantov. Informovala o tom hovorkyňa žilinskej radnice Barbora Zigová.

„Rodičia detí a rovnako i jubilanti, ktorí sa chcú týchto slávnostných podujatí zúčastniť, sa musia na podujatia prihlásiť (dať svoj písomný súhlas), aby im bola zaslaná pozvánka. Vyplnené žiadosti pre najbližšie konanie slávností je potrebné doručiť do 18. 2. 2019,“ uviedla Zigová.

Ako ďalej podotkla, žiadosti môžu rodičia a jubilanti zasielať písomne na adresu Mestského úradu v Žiline, alebo doručiť osobne do podateľne MÚ v úradných hodinách počas pracovných dní a taktiež elektronicky na email: dana.nagyova@zilina.sk (č. tel. 041 / 706 3 411). Následne bude úrad kontaktovať rodičov a jubilantov zaslaním pozvánky na slávnosť.

"Najbližšia slávnosť je určená pre detičky narodené v mesiacoch júl, august, september alebo október 2018. Slávnosti jubilantov sa môžu zúčastniť všetci, ktorí dosiahli krásny vek 70, 75, 80, 85, 90 a viac rokov (91, 92, 93 …). Najbližšia slávnosť je určená pre jubilantov, ktorí svoje jubileum dosiahli v mesiacoch september, október, november alebo december 2018, " doplnila Zigová.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Termíny prihlasovania na Uvítanie detí do života a Slávnosť jubilantov sa blížia
2
Galéria
Zdroj: Mesto Žilina
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM