Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Trofej hokejových majstrovstiev sveta: Zavíta aj do Žiliny, poznáme dátum!

Trofej pre budúceho hokejového majstra sveta zavíta aj do nášho mesta. Pozrite si, kedy a kde ju môžete v Žiline vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Trofej hokejových majstrovstiev sveta: Zavíta aj do Žiliny, poznáme dátum!
11
Galéria
Zdroj: TASR

Spomínaná trofej bola nedávno odhalená verejnosti na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave legendami svetového hokeja Mariánom Hossom a Patrikom Eliášom. A v týchto dňoch sa vďaka oficiálnemu sponzorovi hokejového šampionátu vydala na svoju tour po slovenských mestách, v rámci ktorej navštívi aj Žilinu.

Fanúšikovia hokeja tak aj v našom meste budú môcť vidieť či sa odfotiť s originálnou trofejou IIHF majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Pre fanúšikov budú pripravené aj informačné panely o histórii slovenského a svetového hokeja a o histórii danej trofeje

Na návštevníkov však čakajú aj ďalšie atrakcie. Môžu si napríklad prostredníctvom virtuálnej reality na vlastnej koži vyskúšať, aké je to byť hokejovým brankárom. Stánok oficiálneho sponzora hokejového šampionátu, ktorý trofej do slovenských miest prináša, bude návštevníkom v každom meste k dispozícii od 11:00 do 18:00 hod.

A v ktorý deň zavíta trofej hokejových majstrovstiev sveta do mesta Žilina? Stane sa tak 5. apríla, vidieť ju môžete na Námestí Andreja Hlinku.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z odhalenia spomínanej trofeje.

Trofej budúceho hokejového majstra sveta odhalená: FOTO
11
Galéria
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM