Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Tie oči vás nenechajú chladnými: Chlpáči zo žilinského útulku, ktorí hľadajú domov, FOTO

Väčšina z nich žila na ulici alebo pripútaná na krátkej reťazi, o niektorých sa nevládzu, či viac nemôžu starať ich majitelia. Časť obyvateľov útulku však jednoducho omrzela. Pritom potrebujú len trochu pozornosti a lásky.

Ilustračný obrázok k článku Tie oči vás nenechajú chladnými: Chlpáči zo žilinského útulku, ktorí hľadajú domov, FOTO
Zdroj: zilina.dnes24.sk

Psí útulok v Žiline prevádzkuje Občianske združenie Žilinský útulok o. z. Táto nezisková organizácia pomáha opusteným a týraným chlpáčom, kde aj teraz čaká na svojich nových majiteľov množstvo psíkov. Niektorí sa zatúlali, ďalší sa zunovali, iných „jednoducho“ vyhodili na ulicu.

V ideálnom prípade strávi zviera v útulku sotva pár dní a putuje rovno do nového domova. Mnohým zo žilinských havkáčov sa však stáva domovom aj na dlhé týždne či mesiace, niektorí nešťastníci v ňom strávia i roky. Adopcia pre psíky znamená celkom novú šancu, ale pomôže aj dočasná opatera, pri ktorej môžu psíci na nových majiteľov čakať v príjemnejšom prostredí, než je koterec útulku.

Prezrite si v našej galérii fotky všetkých psíkov, ktoré momentálne čakajú na adopciu v žilinskom útulku. Ak vás niektorý zaujme, volajte na telefónne čísla 0903 555 445 a 0903 404 236 alebo hľadajte viac info na facebookovom profile utulokZilina.sk.

Psi v žilinskom útulku
22
Galéria
Zdroj: zilina.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM