Jozef Legéň Kultúra

Telka v meste štartuje sériu priamych prenosov: Premiérovo uvidíte talkshow z divadla

Priaznivci divadelnej kultúry sa môžu tešiť na priamy prenos už túto sobotu. Prvý krát v histórii bude Telka v meste realizovať priamy prenos a diváci ho budú môcť sledovať na webovej stránke a súčasne aj na veľkoplošnej obrazovke na Hlinkovom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Telka v meste štartuje sériu priamych prenosov: Premiérovo uvidíte talkshow z divadla
Zdroj: Dnes24.sk

Už túto sobotu sa priaznivci Kamili Magálovej môžu tešiť na priamy z programu talkshow v divadle Vitajte doma s Kamilou Magálovou, ktorú uvádza pôvabná Soňa Mullerová. Program je pod záštitou Mestského divadla Žilina, s ktorým Telka v meste nadviazala spoluprácu a spolu odštartujú sériu priamych prenosov aj z ďalších plánovaných programov. Talkshow Vitajte doma tak bude úvodným programom tejto série. Všetci záujemcovia si môžu tieto priame prenosy pozrieť aj na www.telkavmeste.sk.

„Sme veľmi radi, že divadlo prístupilo na spoluprácu a dovolilo nám publikovať ich vlastnú produkciu prostredníctvom priamych prenosov, ktoré zastrešíme práve my. Telka v meste je projekt na dlhé trate a tento krok nás posunie ďalej.Veríme, že ľuďom, ktorý sa z nejakých dôvodov nedostanú do divadla prinesie želaný osoh a netradičný divácky zážitok. Chceme z Telky spraviť plnohodnotné médium plné kultúry a užitočných informácii. Práve Mestské divadlo Žilina nám fúklo vietor do plachiet, ktorý sme dlho hľadali a ktorý nás posunie správnym smerom. Veľmi si vážime prístup mestského divadla , ktoré zdieľa divadelnú kultúru do ulíc práve prostredníctvom Telky v meste,“ dodal Peter Košťál, realizátor projektu Telka v meste.

Okrem štartovacieho programu, ktorým je práve spomínaná talkshow, sa budú realizovať aj ďalšie priame prenosy práve v spolupráci s Mestským divadlom Žilina. Informácie o ďalších akciách môžete sledovať na našich stránkach, ale aj na www.telkavmeste.sk

foto: ilustračné

Telka v meste štartuje sériu vlastnej produkcie priamych prenosov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM