Tlačové správy

Svoj byt už pod cenu nepredáte

Nesprávnym nastavením ceny môžu predávajúci stratiť až 24% z predajnej ceny. Aj preto prichádza Reado s novým riešením pre realitný trh. Ponúka nielen ocenenie nehnuteľností, viete s ním svoj byt predať a ostať v ňom pokým nenájdete nový, alebo s istotou predať nehnuteľnosť už do 48 hodín.

Ilustračný obrázok k článku Svoj byt už pod cenu nepredáte
Zdroj: istockphoto.com

Novinka na realitnom trhu

Proces predaja ale aj kúpy nehnuteľnosti býval častokrát zdĺhavý, neistý a stresujúci. Reado sa snaží tento proces maximálne zjednodušiť a prichádza s moderným realitným riešením, ktoré umožňuje predať alebo kúpiť bez stresu a s istotou. Prvým krokom na Reado je okamžité bezplatné ocenenie, ktoré vám dokáže ihneď zistiť trhovú hodnotu vašej nehnuteľnosti. Konkurenčnou výhodou sú pritom aktuálne 3 moderné riešenia predaja, ktoré umožňujú riešiť otázku bývania či investovania do nehnuteľností čo najvýhodnejšie – Reado Expert, predať okamžite – Reado Easy, alebo predať a kúpiť súčasne – Reado Switch.

Bezplatné a okamžité riešenie

Zdroj: istockphoto.com

Ocenenie nehnuteľnosti je pritom úplne zdarma. Stačí vyplniť niekoľko základných informácií o vašej nehnuteľnosti a jej hodnotu sa dozviete okamžite. Na to Reado využíva vlastný valuačný model, ktorý analyzuje dáta o viac ako pól milióne transakcií, vplyvy lokality na trhovú hodnotu ako aj technické parametre nehnuteľnosti. Nesprávnym nastavením ceny môžu predávajúci stratiť až 24% z predajnej ceny. Nezáväzné ocenenie hned’ v prvom kroku predaja znižuje práve toto riziko.

Moderné a jednoduché riešenia presne pre vás

Dôvody a motivácie predaja nehnuteľnosti sú rôzne. Reado sa usiluje priniesť moderné a jednoduché riešenia, ktoré presne adresujú vaše potreby.

Reado je priekopníkom v novom spôsobe predaja a kúpy nehnuteľnosti súčasne – tzv. Reado Switch. Funguje tak, že vám Reado poskytne istotu predaja už do 48 hodín a prostredníctvom spätného prenájmu tak vytvára aj časový priestor na nájdenie nového bývania. Získate nielen istotu predaja a komfort bývať vo svojej nehnuteľnosti až kým nenájdete nové bývanie, ale aj ušetríte. Neplatíte 2 splátky hypotéky naraz, nájom je už odpočítaný od predajnej ceny a sťahujete sa len raz. Do nového!

Zdroj: istockphoto.com

Ak chcete predať za najvyššiu cenu a maximalizovať váš zisk, Reado pre má pre vás riešenie Reado Expert. Riešenie Reado Easy je zase pre tých z vás, ktorí potrebujete predať okamžite. Môžete tak získať ponuku na kúpu už do 48 hodín od stoviek hotovostných kupujúcich.

Potreba bývať je jedna z najväčších ľudských potrieb. Zároveň, segment realitných služieb je veľmi fragmentovaný a dekády nebol inovovaný. Náš cieľ je byť katalyzátorom pozitívnej zmeny, byť na fronte inovácií v realitách a zvýšiť kvalitu realitných služieb na modernú úroveň. To má zabezpečiť, aby predaj a kúpa nehnuteľnosti boli viac jednoduchšie, istejšie a bez stresu pre klientov,“ približuje viac jeden zo zakladateľov Reado Daniel Levársky.

Viac o službách Reado sa dozviete na www.reado.sk

Zdroj: Reado

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Reado
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM