Tlačové správy

Spoznajte hotel v Žiline, kde sa o vás postarajú

Žilina je jedno z najkrajších miest na Slovensku, vedia o tom rodení Žilinci, ale aj turisti, ktorí sa Perlu na Váhu rozhodli navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Spoznajte hotel v Žiline, kde sa o vás postarajú
Zdroj: Seocentrum.sk

Niektorí sa do Žiliny zamilujú natoľko, že sem radi vracajú a ďalší až tak, že sa tu rozhodli zorganizovať svoju vysnívanú svadbu alebo oslavu pri výročí zakladania spoločnosti. Nech už ste sa v Žiline narodili alebo nie, máme pre vás odpoveď na otázku, kde usporiadať svadbu, kongres, oslavu alebo sa ubytovať tak, aby sa o vás dobre postarali.

Hľadáte miesto na svadobnú hostinu?

Nielen neveste sa zahmlí pred očami, keď si predstaví, čo všetko musí pripraviť, aby sa jej svadba priblížila aspoň trochu predstavám. To isté sa stane aj s nádejným ženíchom, keď si predstaví všetky tie nečakané udalosti, ktoré sa budú snažiť urobiť neplechu na svadbe. Aby ste si plánovanie svadby čo najviac zjednodušili, zorganizujte svadobnú hostinu v hoteli Galileo. Tu nájdete ubytovanie v Žiline pre hostí a zároveň vám zamestnanci hotela pomôžu so svadobnými prípravami.

Oslávte svoje úspechy

Každý chce osláviť svoje úspechy, výročia či radosti v spoločnosti svojich blízkych, kde budete mať súkromie a nebudete musieť vaše šťastie zdieľať s neznámymi ľuďmi. Ak ste sa rozhodli pre oslavu v Žiline, hotel Galileo pre vás pripraví priestory, v ktorých sa budete cítiť príjemne a zároveň sa do nich zmestia všetci vaši blízki.

Pripravte úspešný kongres

Pripravujete kongres, na ktorom vám záleží a viete, že prvý dojem je rozhodujúci? Pripravte vaše školenie, workshop či prezentáciu v hoteli Galileo. Tu máte k dispozícii tri klimatizované mítingové miestnosti a jednu zasadačku pre 50 ľudí. Vďaka tomu môžu byť v hoteli naraz tri kongresy pre 80 ľudí rozdelených do troch miestností.

Chcete sa o týchto možnostiach dozvedieť viac? Navštívte stránku HotelGalileo.sk.

foto: hotelgalileo.sk

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM