Zuzana Gadušová Šport

Španieli si so sebou doniesli aj šéfkuchára: Info z prvej ruky o ich pobyte!

Španieli sa pripravovali na dnešný zápas za potlesku a jasania Žilinčanov. Zisťovali sme, aké sú ich posledné chvíľky pred zápasom s našimi chlapcami. Tie hviezdni futbalisti trávia v neďalekých Rajeckých Tepliciach.

Ilustračný obrázok k článku Španieli si so sebou doniesli aj šéfkuchára: Info z prvej ruky o ich pobyte!
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Pôvodne mal byť tréning v Žiline sprístupnený len novinárom a to len na 15 minút. Keď však vedenie, ale aj Španieli, videli ako stojí obrovský dav fanúšikov za bránami štadióna a ako kričia na svojich futbalových hrdinov a povzbudzovali ich, urobili iné rozhodnutie. Celý tréning sprístupnili verejnosti. Otvorili brány štadióna pod Dubňom a ľudia počas celého tréningu kričali a jasali Španielom.Pozrite si v našej foto galérií. Predsa len, nie každý deň sa stane, že svetový hráči, futbalové hviezdy hrajú v Žiline.

Svoj oddych si známi hráči spríjemňujú neďaleko Žiliny. Španieli sú ubytovaní v hoteli v Rajeckých Tepliciach. V prenájme majú kompletne celý hotel. Ak by niekto čakal, že budú ležať vo vírivke, či vychutnávať si kúpeľné procedúry, tak sa mýli. „Ráno začínali klasicky raňajkami. Potom sa futbalový tím zo Španielska prešiel v okolí rybárskej bašty, čo je jazero tu u nás v Rajeckých Tepliciach. Po prechádzke mali všetci s futbalového tímu stretnutie so svojím trénerom,“ uviedla obchodná riaditeľka hotelu pani Kobzová.

Španieli si zo sebou na Slovensko zobrali aj svojho šéfkuchára. Ten je pri príprave všetkých ich jedál. „Futbalisti zo Španielska majú svojho španielského šéfkuchára, ktorý dohliada nad každým ich jedlom. Na svojom jedálničku majú len zdravú stravu,“ dodala obchodná riaditeľka. Posledné minútky pred zápasom už len oddychujú hráči na svojich izbách .

Žilinčania povzbudzovali Španielov na tréningu
8
Galéria
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM