Iveta Hrabovská Rôzne

Šoféri spomaľte! Okolo Strečna sa to hemží policajtmi...

Ak budete mať v sobotu 21. júla cestu okolo Strečna, tak pozor na rýchlosť. Kvôli podujatiu Tiesňava 2012 zvýšilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline svoje hliadky.

Na policajtov buďte pripravení v smere Strečno – Žilina, ako aj na miestnych komunikáciách v obci Strečno. Zelení sa zamerajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, na križovatky a monitorovanie dopravnej situácie na cestách a miestnych komunikáciách.

Pozor na zníženú rýchlosť[/size][/co­lor]

Po celú dobu konania podujatia bude na úseku do obce Strečno postupne znížená rýchlosť. V smere od Martina na Žilinu na 70 km/hod a 50 km/hod a v smere od Žiliny na Martin na 50 km/hod.

Informačné tabule budú informovať vodičov motorových vozidiel o možnosti parkovania na pripravených parkoviskách.

[blockquote]Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, ako aj návštevníkov podujatia o trpezlivosť, ohľaduplnosť, dodržiavanie dočasného dopravného značenia a dôsledné rešpektovanie pokynov polície.[/bloc­kquote]

Vodiči, nezabúdajte, že počas celého leta prebieha na cestách policajná akcia. Viac informácii [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137720_Let­na-akcia-policajtov–Budu-vsade]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM