Krimi

Skvelý úlovok policajtov: V Žiline zadržali dvojnásobného vraha!

Tak tomuto sa hovorí úlovok: Mestskí policajti zadržali nad v Žiline neznámu osobu mužského pohlavia, ktorá nemala pri sebe žiadne doklady. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemali podozrenie, že ide o dvojnásobného vraha z Poľska.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý úlovok policajtov: V Žiline zadržali dvojnásobného vraha!
Foto: Slávka Kellová

V sobotu 5. januára v skorých ranných hodinách hliadka Mestskej polície Žilina zadržala v Žiline neznámu osobu mužského pohlavia, ktorá nemala pri sebe žiadne doklady. Zistiť totožnosť sa nepodarilo a nedalo sa s ním komunikovať, keďže šlo o cudzinca.

Policajti oddelenia pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali všetky potrebné úkony k zisteniu totožnosti neznámeho muža.

**Na základe operatívnych informácií a dôslednej činnosti, policajti zistili, že by mohlo ísť o občana Poľskej republiky, ktorý je podozrivý zo spáchania dvojnásobnej vraždy na území Poľska. Pri zisťovaní totožnosti osoby žilinskí policajti spolupracovali s políciou Poľskej republiky, ktorá následne potvrdila, že sa jedná o podozrivú osobu Aleksander Wawrzeczko, 33– ročný občan Poľskej republiky. **

Na základe vydaného Európskeho zatykaču bola osoba zadržaná a v súčasnej dobe je umiestnená vo väzbe.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM