Michal Demjanovič Kultúra

Šikovné víkendové tipy pre Žilinčanov. 7 akcií, ktoré netreba prehliadnuť

Chcete si poriadne užiť voľné dni a ešte neviete ako? V Žiline a okolí budete mať z čoho vyberať. Stačí pozrieť do prehľadu z našej redakcie!

Ilustračný obrázok k článku Šikovné víkendové tipy pre Žilinčanov. 7 akcií, ktoré netreba prehliadnuť
Zdroj: TASR

Opitý

3. 2. 2017, o 19:00, Mestské divadlo, Žilina

Provokatívna hra jedného z najvýraznejších zjavov súčasného ruského divadla sa pohráva s myšlienkou, že Boh sa prihovára k svetu ústami opitých. Hrdinovia prechádzajúci príbehom sú po celý čas opití. Alkohol im rozviazal ústa a urobil z nich prorokov, schopných vidieť pravdu a aspoň na chvíľu sa dotknúť skutočnosti. Jedinečný a odvážny pokus pozrieť sa na človeka v momente, keď sa cíti zraniteľne a božsky zároveň. V momente opojenia ducha a oslobodenia mysle.

David Koller & friends 2017

3. 2. 2017, o 20:00, Event house, Žilina

Koncerty aj nahrávky s muzikantami súčasnej generácie predstavia frontmana kapely Lucie – Davida Kollera v inom svetle aj fanušíkom, ktorí si mysleli, že o ňom už všetko vedia. Navyše výberom klubových priestorov, oproti častokrát veľkým festivalom a športovým halám, bude pre návštevníkov oveľa bližšie ako inokedy.

Fašiangové galakoncerty českej hviezdy

3. 2. 2017, Dom umenia Fatra, Žilina

Fašiangové galakoncerty českej hviezdy sa uskutoční budúci týždeň – vo štvrtok 2. februára 2017 a piatok 3. februára 2017 v Dome umenia Fatra v Žiline. Na koncertoch vystúpi známa česká operná speváčka Tereza MÁTLOVÁ, ktorá pravidelne hosťuje v Národnom divadle v Prahe i na prestížnych festivaloch ako Pražská jar či Janáčkov Máj. Partnerom sólistke i ŠKO bude renomovaný a v Žiline obľúbený dirigent Leoš Svárovský.

Sobota s rozprávkou

4. 2. 2017, o 10:00, Bábkové divadlo, Žilina

Bábkové divadlo Žilina pripravilo pre najmenších divákov sériu rozprávkových dopoludní s názvom „Sobota s rozprávkou“. Je to interaktívny projekt, ktorý je určený pre deti od 3 rokov. Koná sa v priestoroch Bábkového divadla Žilina. Začiatok podujatia je o 10.00 hod a predpokladaný koniec okolo 12.00 hod.

Zimná škola podnikania

4. 2. 2017, o 9:00, Žilinská Univerzita

Dvojdňový kurz zameraný na rozpracovanie Vášho podnikateľského nápadu pomocou metódy Biznis Model Canvas. Tento kurz pozostáva z deviatich tém, ktoré budeme podrobne rozoberať a aplikovať na Váš nápad. Po absolvovaní workoshopu bude mať každý účastník vytvorený svoj vlastný biznis model.

Anunnaki & Dave Brannigan

4. 2. 2017, o 20:00, Klub Kolečko, Žilina

Príďte sa zabaviť na indie-rockovú noc. Zahrá Vám kapela Anunnaki z Púchova a žilinská kapela Dave Brannigan.

Hokejový zápas

5. 2. 2017, o 17:00, DOXXbet aréna, Žilina

Hokejový zápas najvyššej hokejovej ligy, kde sa stretne domáca Žilina s hosťami z Popradu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM