Šport

Sagan ukázal pred Tour nový bicykel: Pozrite sa, čím sa nechala žilinská strela inšpirovať

Cyklistický sviatok je za dverami. Na 101. ročníku slávnej Tour de France nebude ani tento rok chýbať žilinský rýchlik. Peter Sagan ešte pred samotnými pretekmi ukázal svetu svoj nový bicykel. Pozrite sa, čím sa nechal inšpirovať.

Ilustračný obrázok k článku Sagan ukázal pred Tour nový bicykel: Pozrite sa, čím sa nechala žilinská strela inšpirovať
Zdroj: Webnoviny.sk

Slovenský cyklista Peter Sagan predstavil na štvrtkovej prezentácii tímov pred Tour de France v anglickom Leedsi svoj bicykel pre 101. edíciu slávnych pretekov.

Jazdec tímu Cannondale zvolil opäť originálny motív, tentoraz v štýle Wolverina z filmu X-Men. Bicyklu dominuje Saganova tvár so zelenými očami. „Náš tím jazdí v zelených dresoch, chcel by som zelené tričko, preto tento obraz,“ priznal pri prezentácii Sagan.

Dvadsaťštyriročný Žilinčan je lídrom tímu Cannondale na Tour. Jeho snahou bude vyhrať tretíkrát v rade bodovaciu súťaž. Prvá etapa na britskom území ho čaká v sobotu, zatiaľ sa však ňou príliš neznepokojuje. „Veľa zatiaľ o trati neviem. Uvidíme, ako sa budú preteky vyvíjať. Na Tour de France sa môže stať všetko. Mám však za sebou dobrú prípravu,“ povedal pre Eurosport Sagan.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM