Jozef Legéň Iné športy

Sagan boduje na YouTube: Takto zaparkoval na streche auta svoj bicykel

Má len 23-rokov a už teraz dokazuje celému svetu, že takýto cyklistický talent sa narodí raz za čas. Po víťazstve na Majstrovstvách Slovenska začal s tréningom na slávnu Tour de France. No neláme si hlavu ani so zaparkovaním bicykla rovno na aute. Pozrite si kúsok Petra Sagana.

Ilustračný obrázok k článku Sagan boduje na YouTube: Takto zaparkoval na streche auta svoj bicykel
Foto: Jaroslav Dodok

„Takto zaparkoval Peťo Sagan na streche svojho auta pri tréningu tento týždeň.“ To je stručný, ale výstižný popis videa , ktoré sa objavilo na YouTube. Peter svojím kúskom pobavil všetkých fanúšikov, ba i neprajníkov. Video nie je na webe ani celé dva dni a už sa blíži k hranici 240-tisíc vzhliadnutí. Aj toto číslo vypovedá o tom, že náš „Tourminátor“ je v súčasnej dobe najzaujímavejšia osobnosť svetovej cyklistiky.

Video spočiatku vyzerá ako na štandardné tréningové zábery známeho cyklistu. Ale tí, čo poznajú Petra, vedia, že by to nebol on, keby si pre svojich fanúšikov neprichystal niečo špeciálne. 99 percent ľudí by po výlete na bicykli zaistili svoj bicykel na strechu auta štandardným spôsobom. Zliezli by z neho a pomocou rúk ukotvili do drážok. Ale Peter nie. Po zjazde z malého kopca, naskočil predným kolesom na prednú kapotu auta a vylezie s ním až na strechu. Jednoducho povedané, Peťo vie ušetriť drahocenný čas.

Naposledy sme nášho rodáka zo Žiliny mohli vidieť na pretekoch v Dubnici, kde svoju účasť pretavil na tretie víťazstvo v rade. Už na budúci týždeň štartujú najprestížnejšie cyklistické preteky sveta, Tour de France, kde veríme si Peter povedie minimálne s takou bravúrou jemu vlastnou, akú ukázal na videu.

Sagan, bravúra, bicykel
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM