Soňa Vanovčanová Krimi

Roztržka v centre: Žilinskí mestskí opisujú, čo sa dialo pred Royalom

Žilinskí mestskí policajti riešili počas nočných hodín roztržku v centre mesta. Čítajte, čo sa malo diať pred Royalom.

Ilustračný obrázok k článku Roztržka v centre: Žilinskí mestskí opisujú, čo sa dialo pred Royalom
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: Dnes24.sk

Mestská polícia (MP) často rieši nezhody a konflikty medzi obyvateľmi a inak tomu nebolo ani počas uplynulého týždňa. Hliadkou Mestskej polície bola počas skorých ranných hodín spozorovaná ruvačka v centre mesta. Informuje o tom MP na svojich internetových stránkach.

Ako uvádzajú Mestskí policajti, ich hliadky spozorovali ruvačku niekoľkých osôb na Mariánskom námestí. Dochádzalo k nej pred vchodom do PJ Royal. „Za účelom zabránenia výtržnosti a ruvačke, boli voči jednému z účastníkov použité donucovacie prostriedky hmaty a chvaty. Na mieste bola zistená Erika A., ktorá uviedla, že bola fyzicky napadnutá na mieste označeným Matejom P., pričom ju bránil jej priateľ. Na mieste sa ďalej nachádzali svedkovia udalosti,“ vysvetľuje MP.

„Počas odchodu účastníkov z miesta udalosti sa Veronika K., javiaca známky požitia alkoholu pošmykla na schodoch a následkom pádu si vykĺbila členok a udrela hlavu o dlažbu. Na miesto bola privolaná Záchranná zdravotná služba, ktorej zdravotníci si menovanú prevzali,“ popisujú situáciu žilinskí Mestskí policajti.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM