Igor Petrík Krimi

Robo (37) a Andrej (24) si s lupom na chrbte vykračovali po Žitnej: Policajti ale mali oči na stopkách! FOTO

Absolútna istota zlodejskej dvojice sa v priebehu pár minút zmenila o 180 stupňov. Pozrite, čo sa stalo na žilinskej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Robo (37) a Andrej (24) si s lupom na chrbte vykračovali po Žitnej: Policajti ale mali oči na stopkách! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti mali v tomto prípade oči na stopkách.„K mužom s ruksakmi, ktorí v mestskej časti Žilina – Závodie prechádzali okolo motorových vozidiel, boli počas nočnej služby vyslaní príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

„Hliadka sa okamžite presunula do mestskej časti, kde na ulici Žitnej spozorovala podozrivú dvojicu. Mužov v tmavom oblečení a s ruksakmi na chrbte zastavili a skontrolovali. Išlo o 37-ročného Róberta a 24-ročného Andreja, obidvaja z okresu Žilina. Policajti zistili, že jeden ruksak s vecami pochádza z motorového vozidla Škoda Fabia, do ktorého sa počas noci dvojica mužov vlámala. Odcudzené veci v hodnote asi 890 eur, ako športové oblečenie a skialpinistickú výbavu do hôr si rozdelili,“ dodala hovorkyňa.

Doplnila, že policajti odcudzené veci zaistili a vrátili majiteľke. Poškodením vozidla spôsobili škodu vo výške asi 100 eur. Na mladšieho z obvinených, 24-ročného Andreja, bol podaný prokurátorovi podnet na návrh na vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obidvom obvineným trest odňatia slobody až na dva roky.

Vykradnutá Škoda Fabia
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM