Soňa Vanovčanová Rôzne Správy Samospráva

Rekonštrukcia žilinskej plavárne: Ako sa dotkne návštevníkov?

Letný areál žilinskej plavárne si užijeme ešte niekoľko dní. Potom ho zatvorí rekonštrukcia, tá na jeseň na čas odstaví aj plavecký bazén.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia žilinskej plavárne: Ako sa dotkne návštevníkov?
Zdroj: TASR

Mestská krytá plaváreň v Žiline otvorila svoj letný areál tohto roku pre širokú verejnosť už 15. júna. Ako informoval hovorca mesta Pavol Čorba, pre návštevníkov budú priestory otvorené ešte do nedele 3. septembra, teda posledný prázdninový týždeň.

Počas dvoch víkendov je stále k dispozícii detský bazén, plavecký bazén a neplavecký bazén s toboganom každý deň od 9:00 do 20:00 hodiny.

Ako uviedol pre zilina.dnes24.sk Vladislav Harčár, konateľ Mestskej krytej plavárne: „Od 4. septembra 2017 uzatvárame letný areál nie kvôli počasiu, ale kvôli plánovaným rekonštrukčným prácam. V októbri bude z tohto dôvodu uzatvorený pre verejnosť aj plavecký bazén.“

Na mimoriadnom júnovom zastupiteľstve schválili mestskí poslanci pridelenie spolu 102-tisíc eur na obnovu Mestskej plavárne v Žiline. Rekonštrukcia vonkajších priestorov zahŕňa podľa Harčára výmeny filtrov, potrubí a čerpadiel. Rekonštrukciou prejde aj celý výmenníkový systém.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM