Jozef Legéň Rôzne

Rastie vám doma nový tourminátor? Štartuje detská tour Petra Sagana, drobci si užijú aj jazdu na poníkoch

Milovníci bicyklovania, tešte sa. Cyklozraz Malá Fatra 2014 je za dverami. Už túto nedeľu v rámci jeho programu štartuje aj Detská tour Petra Sagana. Rodičia, ak aj vy máte doma svojho malého „tourminátora“, neváhajte. Počas celej akcie bude prebiehať kultúrny program a množstvo atrakcií pre deti.

Ilustračný obrázok k článku Rastie vám doma nový tourminátor? Štartuje detská tour Petra Sagana, drobci si užijú aj jazdu na poníkoch
Zdroj: Webnoviny.sk

Už najbližšiu nedeľu sa od 11.00 hod. uskutoční 4. kolo Detskej tour Petra Sagana a to v Campingu Nižné Kamence pri Terchovej. Súťaž na horských bicykloch, odrážadlách pre deti od 3 do 16 rokov sa uskutoční v malebnom prostredí Malej Fatry.

Pre každého účastníka čaká diplom s podpisom Petra Sagana. Bude postarané aj o kultúrny program (detské atrakcie, jazda na poníkoch a veľa ďalších sprievodných akcií). „Rodičia, príďte s deťmi na Detskú tour. Budem rád, ak si toto podujatie získa obľubu. Veď bicyklovanie je zábava,“ uvádza Sagan na oficiálnej stránke detskej tour.

Tour Petra Sagana prebehne v rámci programu Cyklozraz Malá Fatra 2014, ktorý je podporným podujatím pre propagáciu cykloturistikyv regióne Malá Fatra. Ak aj vy patríte k priaznivcom cykloturistiky a cyklistiky, 13. – 15. júna 2014 tu nemôžete chýbať. „Príďte na Cyklozraz aj vy a zažite príjemný a pohodový výlet na dvoch kolesách za krásami Malej Fatry po novo značených cyklotrasách,“ pozývajú na svojich stránkach organizátori. Deti čaká v sobotu 14. júna 2014 zábavný sprievodný program.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM