Iveta Hrabovská Rôzne

PRISTIHNUTÍ PRI ČÍTANÍ: Šanca pre mladých fotografov

Krajská knižnica v Žiline v spolupráci s knižnicou v Bielsko-Bialej (Poľská republika) vyhlasujú medzinárodnú fotografickú súťaž mladých ľudí vo veku 14-19 rokov. Cieľom je ukázať ako a kde Poliaci a Slováci čítajú na verejných miestach.

Priebeh súťaže a základné pravidlá[/color]

Každý účastník môže odovzdať pri informačnom pulte Krajskej knižnice v Žiline príp. poslať poštou 1–3 čierno-biele alebo farebne vytlačené fotografie vo formáte 15×21 cm v obálke s označením ,,Medzinárodná súťaž Pristihnutí pri čítaní."

Každá fotografia musí na svojej zadnej strane obsahovať popis v tvare: meno a priezvisko autora fotografie, názov fotografie, dátum fotenia, miesto, kde bola fotografia zachytená. Fotografie odoslané po termíne nebudú zaradené do súťaže, rovnako ako aj fotografie v nízkom rozlíšení.

K fotografiám treba priložiť ďalšie povinné prílohy: [/size][/color]

  1. údaje o súťažiacom: meno, priezvisko, dátum narodenia, poštová adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa,
  2. tlačivo o súhlase so spracovaním osobných údajov a autorskom práve na fotografie.
  3. V prípade neplnoletého súťažiaceho treba priložiť súhlas jeho zákonného zástupcu o súhlase so spracovaním osobných údajov súťažiaceho a autorskom práve na fotografie.

Súťaž trvá 1.8.2012 – 20. 9. 2012[/si­ze][/color]

Súťažné fotografie budú prezentované na výstavách v oboch krajinách. Výhercovia budú odmenení vecnými cenami v rámci Bielskeho festivalu slovenskej kultúry 25. októbra v Ksiaznici Beskidzkej v Bielsko-Bialej.

Všetky tlačivá a bližšie informácie sú dostupné[link=http://www­.krajskaknizni­cazilina.sk/] TU[/link] a pri informačnom pulte v Krajskej knižnici v Žiline a na stránke partnerskej knižnice [link=http://www­.ksiaznica.bi­elsko.pl/]TU[/lin­k].

[color=#ff0000]­Súvisiace články[/color] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.139641_Su­per-tyzden-v-kniznici:-Pocestuje-sa-do-Ciny---]Super týždeň v knižnici: Pocestuje sa do Číny…[/link]

Foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM